Voor werkgevers

Van interessante informatie en handige tips tot leuke acties en fietsverhalen: in onze blog vind je het allemaal.

Fietsleasing in het cafetariaplan: hoe werkt dat?

Fietsleasing als populair extralegaal voordeel opnemen in je cafetariaplan? Dat kan supereenvoudig! Hoe je dat doet, leggen we uit in deze blog.

Lighthouse springt vlot op de trappers met o2o fietsleasing

Reno Van Impe, People Ops Coordinator, legt in onderstaande video uit waarom ze bij Lighthouse zo enthousiast zijn over o2o fietsleasing.

Een knallend fietsevent voor je werknemers

Je werknemers warm maken voor de fiets? Dat doe je met een gratis testevent, georganiseerd door o2o Bicycle Leasing! Ontdek er hier alles over.

Fietsleasing via o2o is laagdrempelig en makkelijk te implementeren

David, talent coach bij vdk bank, zou alle bedrijven aanraden om te kiezen voor fietsleasing met o2o Bicycle Leasing. Hij legt je in dit artikel uit waarom vdk bank voor fietsleasing koos.

Fietsleasing als populair extralegaal voordeel in België

Fietsleasing is een heel populair extralegaal voordeel. Maar waarom is dat zo? In dez eblog vertellen we je er alles over.

Duurzaam ondernemen met steun van de overheid

Wist je dat je als bedrijf een beroep kan doen op verschillende subsidies en steunmaatregelen wanneer je investeert in duurzame mobiliteit? Ontdek er hier alles over.

De werknemers van Renson zijn fan van de fiets: bijna 1 op 5 kiest voor fietsleasing

Sinds kort kunnen de werknemers van Renson een fiets leasen. En dat valt duidelijk in de smaak, want intussen rijdt bijna 1 op 5 werknemers van het Waregemse bedrijf rond op een leasefiets.

6 tips om een fietscultuur te creëren binnen jouw bedrijf

oe ga jij als werkgever nu dat stapje verder, zodat je werknemers bewust voor de fiets kiezen voor hun woon-werkverplaatsingen? Met onze 4 gouden tips zetten we je graag op weg.

Het project ‘Circular Bike’ van Decathlon & o2o

Samen met Decathlon kiezen we voor een duurzame oplossing voor fietsen aan het einde van een lease. Zeg hallo tegen Circular Bike!

Fietsleasing wordt positief onthaald bij ConXioN

Het West-Vlaamse IT-bedrijf ConXioN heeft een 100-tal werknemers op de payroll staan en het fietsleaseplan van o2o wordt er bijzonder positief onthaald. Ontdek hier meer.

Hoe word jij een ‘Employer of choice’?

Benieuwd hoe jij in de war for talent de strijd kan winnen om een echte ‘Employer of choice’ te worden? Je leest er alles over in onze blog!

Combimobiliteit, een no-brainer of niet?

Ontdek de vele alternatieven voor de wagen en hoe je ze allemaal kan combineren voor een duurzamere mobiliteit.

Innovatieve droogruimte in UZ Gent verwent fietsers in de regen

Het Universitair Ziekenhuis in Gent (UZ Gent) installeerde een droogruimte om natte fiets- en motorkledij op een duurzame en efficiënte manier te drogen. Lees er hier meer over!

Wat is fietsleasing?

Wat is fietsleasing nu precies? En hoe werkt het? In deze blog leggen we je het allemaal glashelder uit!

Wat zijn de kosten van fietsleasing voor de werkgever?

Hoeveel kost het jou als werkgever om fietsleasing te implementeren? Je ontdekt het in deze blog!

7 meestgestelde vragen van HR over de fietsvergoeding

Zit je als werkgever of HR-verantwoordelijke ook met vragen over de fietsvergoeding? Dan ben je hier op de juiste plek, want we behandelen in deze blog de meestgestelde vragen over de fietsvergoeding.

Van staal naar stalen ros: fietsleasing voor PC 111 en 209 in de metaalnijverheid

Arbeiders en bedienden die in de metaalnijverheid werken kunnen binnenkort de dagelijkse files en parkeerproblemen vaarwel zeggen. Waarom? Dat ontdek je in deze blog.

Op koers met PC 226: fietsleasing voor wie werkt in de internationale handel

Wie binnen paritair comité 226 werkt (internationale handel, vervoer en aanverwante bedrijfstakken), kan binnenkort de dagelijkse files en parkeerproblemen vaarwel zeggen. Waarom? Ontdek het hier.

5 tips voor een moderne fietsinfrastructuur in jouw bedrijf

Alle kosten die specifiek gemaakt worden om het gebruik van de fiets te stimuleren, kan je als onderneming 100% inbrengen als beroepskost. Ontdek in dit artikel onze 5 tips.

Voordelen van onze koppeling met het cafetariaplan van SD Worx

Bied je flexibele verloning aan via SD Worx en heb je interesse in fietsleasing? ‍Dan hebben we goed nieuws, want via onze integratie met het cafetariaplan ‘FIP’ van SD Worx ontzorgen we je volledig.

Onze integratie met het cafetariaplan van KPMG

Onze integratie met het cafetariaplan van KPMG. Ontdek er hier alles over.

Hoe bolt de Cowboy Cruiser Performance?

Wie beter dan de fietsexperten van o2o om de Cowboy Cruiser Performance onder de loep te nemen? Jan en Anton bestegen de nieuwe Cowboy en staan te trappelen om hun bevindingen te delen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van interessante nieuwtjes, tips & tricks, leuke acties en zoveel meer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang deze vier keer per jaar in je mailbox!