Fietsnieuws

Van interessante informatie en handige tips tot leuke acties en fietsverhalen: in onze blogs vind je het allemaal.

Alles over fietsleasing in het onderwijs

Fietsleasing in het onderwijs, hoe gaat dat precies in zijn werk? Onze experten in de publieke sector trokken erop uit om voor jou uit te zoeken hoe fietsleasing in het onderwijs juist werkt.

o2o Bicycle Leasing biedt als enige fietsleasing via Decathlon aan

Sportwinkelketen Decathlon opent zijn netwerk van Belgische winkels voor fietsleasing via o2o Bicycle Leasing. “Vanaf nu kunnen alle klanten van o2o Bicycle Leasing een fiets leasen bij Decathlon."

Een fiets leasen of kopen: wat is voordeliger?

Vaak hoor je dat een fiets leasen goedkoper is dan kopen, maar is dat ook zo? Onze experten zochten het voor je uit.

7 meestgestelde vragen van HR over de fietsvergoeding

Zit je als werkgever of HR-verantwoordelijke ook met vragen over de fietsvergoeding? Dan ben je hier op de juiste plek, want we behandelen in deze blog de meestgestelde vragen over de fietsvergoeding.

Een knallend fietsevent voor je werknemers

Je werknemers warm maken voor de fiets? Dat doe je met een gratis testevent, georganiseerd door o2o Bicycle Leasing! Ontdek er hier alles over.

Voordelen van onze koppeling met het cafetariaplan van SD Worx

Bied je flexibele verloning aan via SD Worx en heb je interesse in fietsleasing? ‍Dan hebben we goed nieuws, want via onze integratie met het cafetariaplan ‘FIP’ van SD Worx ontzorgen we je volledig.

5 tips voor een moderne fietsinfrastructuur in jouw bedrijf

Alle kosten die specifiek gemaakt worden om het gebruik van de fiets te stimuleren, kan je als onderneming 100% inbrengen als beroepskost. Ontdek in dit artikel onze 5 tips.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van interessante nieuwtjes, tips & tricks, leuke acties en zoveel meer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang deze vier keer per jaar in je mailbox!