Deel dit artikel:

Een knallend fietsevent voor je werknemers

June 6, 2024
- Geschreven door:
Axelle

Wist je dat wij gratis fietsevents organiseren bij onze klanten om fietsleasing vlot op gang te trappen? Zodra je fietsplan met o2o Bicycle Leasing is opgestart, komen we met plezier naar je toe gesprint voor een spetterend testevent. Zo helpen we jouw werknemers vlot op weg naar hun ideale fiets.

Wat houdt zo'n testevent in?

Tijdens een testevent komen enkele experten van o2o Bicycle Leasing langs op jouw bedrijf samen met een fietshandelaar uit de buurt. Die fietshandelaar komt niet alleen, maar neemt verschillende fietstypes en -modellen mee. Zo kunnen je werknemers naar hartenlust fietsen testen

Wil je er een echte beleving van maken? Dan is onze Tour d’o2o een aanrader. Boek je die, dan zijn er niet alleen fietsen aanwezig, maar is er ook een hapje en drankje voorzien! Zo heb je meteen een leuk bedrijfsevent voor je werknemers. 

Tip: combineer je testevent met een kick-off presentatie

Zo ontzorgen we jou als werkgever of HR-verantwoordelijke nog meer. Want tijdens zo’n kick-off sessie belichten we alle aspecten van fietsleasing, hoe het precies werkt en welke voordelen van fietsleasing je werknemers ervaren. Zo zijn je werknemers correct geïnformeerd en komen alle vragen bij onze experten terecht, en niet bij jou.

Waarom is het interessant voor mijn werknemers?

Voor werknemers is zo’n testevent niet alleen de uitgelezen kans om verschillende fietsen te testen, ze halen er veel meer uit. Zo kunnen ze:

  • Ontdekken welke soorten fietsen er bestaan;
  • Vragen stellen aan experts;
  • Meteen hun leasefiets bestellen;
  • Gedachten uitwisselen met andere fietsminded collega’s.

Benieuwd hoe zo'n testevent er uit ziet?

Jonas, Compensiation & Benefits Officer van Renson, legt het je graag uit!

Kan ik een testevent aanvragen? 

Ziet er leuk uit hé, zo’n testevent? Via myo2o Fleet & HR boek je een testevent voor jouw organisatie. Jij kiest de datum en het uur, wij regelen de rest! Een belangrijke voorwaarde: voor zo’n testevent moet je uiteraard wel klant zijn bij o2o Bicycle Leasing. Is dat niet het geval? Hoog tijd om daar verandering in te brengen! Neem contact op met onze experts en bespreek de mogelijkheden van fietsleasing voor jouw organisatie!

Neem contact op

Boek snel je testevent

Verzeker een plaatsje in onze agenda en boek snel je gratis testevent.

Boek een testevent