Instappen in het netwerk van o2o?

Da’s zeker de moeite! We hebben +370.000 werknemers met toegang tot fietsleasing én een volledig digitale administratie. Ontdek snel de vele voordelen van een partnership met o2o Bicycle Leasing.

laptop-met-gebruiksvriendelijke-tool-van-o2o-voor-fietshandelaars

Alleen maar voordelen

Wij de fietsers, jij de fietsen

Als ervaren fietshandelaar weet je hoe je een fiets moet soigneren: sleutelen aan versleten tandwielen, remblokken herstellen of spaken vervangen. Je doet het met veel liefde en in een handomdraai. Ben je daarnaast ook een volleerd specialist in de technische details van verschillende fietsmerken? Top! Dan zijn wij op zoek naar jou. En hé, aansluiten is helemaal gratis! Niets te verliezen dus.

Word partner

Boost je fietsverkoop

Als fietshandelaar in het netwerk van o2o Bicycle Leasing heb je een stabiele instroom aan klanten. Momenteel zijn er meer dan 370.000 werknemers met toegang tot een leasefiets via o2o. Allemaal potentiële klanten die jouw winkel eenvoudig kunnen vinden via onze Bike dealer-tool.

Zorgeloze digitale administratie

Papierwerk? Da’s verleden tijd dankzij onze handige tools. Dien offertes digitaal in en laad facturen op. Fietshandelaars die met ons samenwerken, beschouwen ons platform als het beste en meest gebruiksvriendelijke op de markt.

Genereer extra inkomsten

Omdat we het belangrijk vinden dat onze leasefietsen goed onderhouden worden, stimuleren we onze fietsers om jaarlijks minstens één keer op onderhoud te gaan met hun leasefiets. Voor jou als fietshandelaar is het jaarlijks onderhoud ook een mooie opportuniteit om extra inkomsten te genereren. Een win-win dus, want zo fietsen onze leasers met een fiets die tiptop in orde staat én heb jij een vaste bron van inkomsten.

High-end fietsen en accessoires

Dankzij het fiscaal voordeel van de brutoloonruil hebben onze klanten toegang tot alle soorten fietsen, ook de duurdere fietsen. Zo kunnen ze een fiets leasen van hoge kwaliteit die perfect aansluit bij hun noden, waardoor ze hun woon-werkverkeer afleggen in alle comfort.

Voor jou als fietshandelaar betekent het dat je meer fietsen uit een hogere prijsklasse zal verkopen. Om te zorgen dat onze fietsers zorgeloos op weg kunnen, krijgen ze ook de mogelijkheid om (high-end) accessoires mee te leasen zoals een kwalitatieve helm, handige fietstassen, ...

Samen wijs op weg?

Als partner van o2o Bicycle Leasing genieten van de vele voordelen die een partnership jou biedt? Aarzel niet en geef je op als partner.

Word partner