Deel dit artikel:

Voordelen van onze koppeling met het cafetariaplan van SD Worx

May 22, 2024
- Geschreven door:
Axelle

Bied je flexibele verloning aan via SD Worx en heb je interesse in het populaire extralegaal voordeel fietsleasing? Dan hebben we goed nieuws, want via onze integratie met het cafetariaplan ‘FIP’ van SD Worx verlicht je workload aanzienlijk. Benieuwd naar de voordelen van die integratie voor het implementeren en beheren van fietsleasing als werkgever of HR-verantwoordelijke? Lees dan zeker verder, want we sommen ze hier allemaal voor je op!

3 voordelen van onze integratie met SD Worx

Je werknemers op de fiets krijgen zonder extra last te creëren voor jou als HR-verantwoordelijke of werkgever? Da's exact wat je krijgt dankzij de integratie van o2o Bicycle Leasing met het cafetariaplan van SD Worx. Hieronder ontdek je de drie grote voordelen van die koppeling.

1. Smooth ride met mailautomatisatie

Alle mails die naar jou en je werknemers gestuurd worden, zijn volautomatisch. Dat betekent geen lange wachttijden, en geen extra taken op je to-dolijst

2. Volg alles op via je cafetariaplantool

Niemand wil met 100 tools tegelijk werken, toch? Via onze koppeling met het cafetariaplan van SD Worx, volg je alles eenvoudig op vanuit je cafetariaplantool. Van orders goedkeuren tot bestellingen opvolgen, je kan het allemaal via de tool van SD Worx. 

3. Simulaties? Daar hoef je je niet mee bezig te houden

De maandelijkse leaseprijs simuleren voor werknemers die een fiets willen leasen? Daar hoef je je niet mee bezig te houden. Je werknemers kunnen het gewoon zelf via onze handige simulator. Die simuleert de maandelijkse leaseprijs voor werknemers op basis van de specifieke parameters die van toepassing zijn op jouw organisatie. En de loonruilberekeningen zelf? Die kan je zelf doen, of wij kunnen het voor jou doen.

“Dankzij de volledige integratie tussen o2o en het Flex Income PlanTM worden de fietsen die onze klanten binnen hun cafetariaplan aanbieden volledig automatisch besteld, zonder extra administratie voor HR. Deze ontzorgende service van o2o wordt door onze klanten bijzonder op prijs gesteld.” - Sofie Mussche, Senior Consultant Flex Income Plan van SD Worx.

Benieuwd naar wat fietsleasing je kost als werkgever? Lees dan zeker onze blog: 'Wat zijn de kosten van fietsleasing voor organisaties'. 

Een absoluut minimum aan administratie

Klinkt wel interessant hé, zo’n fietsleasepartner die integreert met je cafetariaplan? Wat als we je vertelden over de andere manieren waarop je je administratie tot een absoluut minimum beperkt als je kiest voor o2o Bicycle Leasing. Wat dacht je van:

  • In-house tools die administratie automatiseren en digitaliseren;
  • Begeleiding doorheen het hele traject van onze experten;
  • Fietsbeleid op maat;
  • Addendum aan het arbeidscontract;
  • Opmaken van loonruilberekeningen.
“Onze medewerkers kunnen heel eenvoudig 24u/24u hun fietsen bestellen in het kader van een continu en geautomatiseerd proces, en dat terwijl ze genieten van een persoonlijk advies dankzij het grote netwerk van o2o-partners, die het merendeel van de coderingstaken voor hun rekening nemen bij het bestellen van de fiets.” - Rosalie, Expert Compensation & Benefits HR Rail.
Boek vandaag nog een afspraak met onze expert

Benieuwd naar fietsleasing met o2o Bicycle Leasing voor jouw organisatie? Neem vandaag nog contact op met onze expert, zodat we samen je mogelijkheden kunnen bekijken.

Neem contact op