Tips and tricks

Van interessante informatie en handige tips tot leuke acties en fietsverhalen: in onze blog vind je het allemaal.

Waar stal je je stalen ros bij ruimtegebrek?

Je wil een leasefiets, maar hebt weinig plaats? Geen zorgen! In deze blog geven we 7 mogelijke oplossingen voor jouw opbergprobleem!

Het servicebudget van A tot Z

Wanneer je een leasefiets neemt, is het belangrijk dat je je stalen ros regelmatig op onderhoud stuurt. Gelukkig is er ook een fiscaal voordelige manier om dit onderhoud te betalen: het servicebudget.

Kleine lettertjes, grote impact: veranker je fiets op de juiste manier

Je tweewielige metgezel is je waarschijnlijk zeer dierbaar en je wil hem zo goed mogelijk beschermen tegen diefstal. Hoe je je fiets correct verankert? Dat leggen we je hier uit!

Duurzaam ondernemen met steun van de overheid

Wist je dat je als bedrijf een beroep kan doen op verschillende subsidies en steunmaatregelen wanneer je investeert in duurzame mobiliteit? Ontdek er hier alles over.

8 meest gekozen speed pedelec merken van 2023

Welke speed pedelec merken leasen onze o2o fietsers het vaakst? Ontdek hier de 8 populairste merken en laat je inspireren.

Hoe word jij een ‘Employer of choice’?

Benieuwd hoe jij in de war for talent de strijd kan winnen om een echte ‘Employer of choice’ te worden? Je leest er alles over in onze blog!

De 9 bekendste fietsmerken bij o2o in 2023

Welke fietsmerken het vaakst geleased worden bij o2o? Je ontdekt het hier!

Veilig fietsen door weer en winter: 7 tips

Wij geven je een paar tips om veilig én comfortabel de weg op te gaan. Ontdek ze snel!

Innovatieve droogruimte in UZ Gent verwent fietsers in de regen

Het Universitair Ziekenhuis in Gent (UZ Gent) installeerde een droogruimte om natte fiets- en motorkledij op een duurzame en efficiënte manier te drogen. Lees er hier meer over!

De 8 meest populaire fietsmodellen in 2023

Benieuwd wat de meest populaire fietsmodellen zijn van het moment? We zochten voor jou uit wat de top acht meest gekozen fietsen bij o2o waren in 2023. Ontdek ze snel!

Welke speed pedelec kiezen? 6 dingen waar je op moet letten

Ben je op zoek naar een speed pedelec om te leasen en wil je weten welke speed pedelec je moet kiezen? We geven in deze blog 6 tips voor het kiezen van je eerste speed pedelec.

Dé checklist voor elke speed pedelec bestuurder

Weet jij waar je op moet letten als je er met je speed pedelec op uit trekt? Ga zonder zorgen de baan op en ontdek alle belangrijke informatie in deze speed pedelec checklist!

Hoe haal ik het maximum uit de batterij van mijn e-bike?

Merk je dat de batterij van je e-bike de laatste tijd steeds sneller leegloopt? Of wil je voorkomen dat dat gebeurt? Lees dan zeker deze blog!

Veilig fietsen met een speed pedelec: check onze tips

Met onze vijf tips in je achterhoofd ga je gegarandeerd veilig op weg met je speed pedelec!

Op koers met PC 226: fietsleasing voor wie werkt in de internationale handel

Wie binnen paritair comité 226 werkt (internationale handel, vervoer en aanverwante bedrijfstakken), kan binnenkort de dagelijkse files en parkeerproblemen vaarwel zeggen. Waarom? Ontdek het hier.

De fietsleasemythe ontkracht: Als je een fiets leaset, betaal je ook voor services die je niet nodig hebt

o2o ging op zoek naar de meest voorkomende misvattingen over fietsleasing en ontkracht deze fietsleasemythes. In deze blog: "Ik ben verplicht om extra services te nemen, ook al heb ik ze niet nodig."

5 tips voor een moderne fietsinfrastructuur in jouw bedrijf

Alle kosten die specifiek gemaakt worden om het gebruik van de fiets te stimuleren, kan je als onderneming 100% inbrengen als beroepskost. Ontdek in dit artikel onze 5 tips.

Een fiets leasen of kopen: wat is voordeliger?

Vaak hoor je dat een fiets leasen goedkoper is dan kopen, maar is dat ook zo? Onze experten zochten het voor je uit.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van interessante nieuwtjes, tips & tricks, leuke acties en zoveel meer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang deze vier keer per jaar in je mailbox!