Publieke sector

Van interessante informatie en handige tips tot leuke acties en fietsverhalen: in onze blog vind je het allemaal.

Alles over fietsleasing in het onderwijs

Fietsleasing in het onderwijs, hoe gaat dat precies in zijn werk? Onze experten in de publieke sector trokken erop uit om voor jou uit te zoeken hoe fietsleasing in het onderwijs juist werkt.

Fietsleasing in het cafetariaplan: hoe werkt dat?

Fietsleasing als populair extralegaal voordeel opnemen in je cafetariaplan? Dat kan supereenvoudig! Hoe je dat doet, leggen we uit in deze blog.

Duurzaam ondernemen met steun van de overheid

Wist je dat je als bedrijf een beroep kan doen op verschillende subsidies en steunmaatregelen wanneer je investeert in duurzame mobiliteit? Ontdek er hier alles over.

De werknemers van Renson zijn fan van de fiets: bijna 1 op 5 kiest voor fietsleasing

Sinds kort kunnen de werknemers van Renson een fiets leasen. En dat valt duidelijk in de smaak, want intussen rijdt bijna 1 op 5 werknemers van het Waregemse bedrijf rond op een leasefiets.

6 tips om een fietscultuur te creëren binnen jouw bedrijf

oe ga jij als werkgever nu dat stapje verder, zodat je werknemers bewust voor de fiets kiezen voor hun woon-werkverplaatsingen? Met onze 4 gouden tips zetten we je graag op weg.

Het project ‘Circular Bike’ van Decathlon & o2o

Samen met Decathlon kiezen we voor een duurzame oplossing voor fietsen aan het einde van een lease. Zeg hallo tegen Circular Bike!

Innovatieve droogruimte in UZ Gent verwent fietsers in de regen

Het Universitair Ziekenhuis in Gent (UZ Gent) installeerde een droogruimte om natte fiets- en motorkledij op een duurzame en efficiënte manier te drogen. Lees er hier meer over!

Fietsleasing, ook voor ambtenaren?

In deze blog ontdek je welke ambtenaren een fiets kunnen leasen, wat de voordelen daarvan zijn en hoe fietsleasing voor ambtenaren fiscaal voordelig kan zijn.

Wat is fietsleasing?

Wat is fietsleasing nu precies? En hoe werkt het? In deze blog leggen we je het allemaal glashelder uit!

Lang leve multimobiliteit! Combineer eens een leasefiets met een bedrijfswagen

Multimobiliteit wordt steeds populairder. Wist je dat je een bedrijfswagen gerust kan combineren met een leasefiets? Laat je inspireren door multimobiele oplossingen.

Wat zijn de kosten van fietsleasing voor de werkgever?

Hoeveel kost het jou als werkgever om fietsleasing te implementeren? Je ontdekt het in deze blog!

7 meestgestelde vragen van HR over de fietsvergoeding

Zit je als werkgever of HR-verantwoordelijke ook met vragen over de fietsvergoeding? Dan ben je hier op de juiste plek, want we behandelen in deze blog de meestgestelde vragen over de fietsvergoeding.

Fietsleasing Vlaamse overheid: wijs op weg met o2o Bicycle Leasing

Vanaf 2024 kan het personeel van de diensten van de Vlaamse overheid een fiets leasen via o2o Bicycle Leasing. Wij helpen je alvast #wijsopweg richting de ideale bedrijfsfiets.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van interessante nieuwtjes, tips & tricks, leuke acties en zoveel meer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang deze vier keer per jaar in je mailbox!