Partners van o2o Bicycle Leasing

Samen #wijsopweg richting gelukkige werkgevers, werknemers en fietsers.

laptop-met-gebruiksvriendelijke-tool-van-o2o-voor-fietshandelaars

Koppelingen en integraties

De slimme digitale tools van o2o Bicycle Leasing integreren met de interface van heel wat aanbieders van flexibele verloningsplannen en multimobiliteitsplannen. Zo beperken we jouw administratie tot een absoluut minimum, waardoor een vlot beheer van je fietsvloot een fluitje van een cent wordt!

Overtuigd van onze aanpak? Klaar om op het zadel van fietsleasing te springen? Boek vandaag nog een meeting, zodat we fietsleasing samen vlot op gang kunnen trappen!

Boek een meeting

Flexible Reward Partners

Via onze flexibele verloningspartners zijn heel wat integraties mogelijk. Zo kunnen onze tools integreren met de meeste cafetariaplannen. Daardoor vereenvoudigt het bestelproces en verloopt ook je payroll makkelijker. Naast koppelingen met cafetariaplannen bieden we ook andere integraties aan zoals: SSO, orders via API, … Met deze integraties kies je als HR-verantwoordelijke sowieso voor de vlotste route.

Aankoopcentrales

Ook voor openbare besturen maken we het werk makkelijker door samen te werken met flink wat aankoopcentrales. Via zo’n aankoopcentrale kan je eenvoudig instappen in fietsleasing met o2o zonder dat je daar zelf een overheidsopdracht voor hoeft uit te schrijven. Makkelijk toch? Vandaag werken we samen met 7 aankoopcentrales en blijven we zoeken naar nieuwe samenwerkingen.

Mobility providers

Multimobiliteitsproviders zoals ‘Olympus Mobility’ en ‘My mobility budget butler’ zorgen ervoor dat verschillende vervoersmiddelen eenvoudig te combineren zijn. En dat zowel voor werkgevers als werknemers. Via de integraties van beide platformen met o2o Bicycle Leasing wordt het voor jou en je werknemers nog gemakkelijker om fietsleasing te combineren met andere mobiliteitsopties.

Andere partners

Bij o2o Bicycle Leasing selecteren we onze partners nauwkeurig om zo de beste service te bieden aan onze klanten. Zo hebben we een goede samenwerking met onze verzekeringspartners Ethias en Van Breda en onze pechverhelpingspartner VAB.

Samen wijs op weg?

Ook genieten van fietsleasing met een vereenvoudigde payroll en een makkelijker bestelproces dankzij onze koppelingen en integraties? Wacht niet langer en neem contact met ons op.

Neem contact op