Wij zijn o2o Bicycle Leasing

En wij weten hoe een betrouwbare fiets op maat van jouw behoeftes het leven aanzienlijk plezanter kan maken. Wij geloven dan ook in de fiets als volwaardige mobiliteitsoplossing in een multimodale samenleving.“Mobiliteit duurzamer, betaalbaarder en toegankelijker maken, da’s waar we bij o2o Bicycle Leasing voor gaan”

- Geert De Rycke, CEO

“De voordelen van de sterk geëvolueerde fiets zijn voor veel mensen nog onbekend, en onbekend is onbemind. Tijd om daar verandering in te brengen!”

- Wim Floré, founder en managing partner

“We streven naar een wereld waarin meer leasefietsen dan leasewagens rondrijden”

- Caroline Van Even, CCO

Fietsers-komen-toe-op-werk-met-leasefiets-en-in-letters-we-think-bicycle-first
Ons verhaal

"We see a world where people think bicycle first to get around"

En dat al sinds 2016, het startschot voor o2o Bicycle Leasing, vanuit een passie voor de fiets en een verlangen om mensen kennis te laten maken met de efficiënte mogelijkheden van de tweewieler. Zo kwamen de oprichters met fietsleasing op de proppen. 

Vandaag zijn er dankzij de snel evoluerende markt maar weinig dingen die je niet kan met de fiets. Daarom geloven we in ‘think bicycle first’, waarbij de fiets de eerste mobiliteitsoplossing is waar mensen aan denken als ze zich verplaatsen. Daarvoor moet de fiets natuurlijk betaalbaar en toegankelijk zijn. En laat dat nu net zijn wat we met fietsleasing willen realiseren voor zoveel mogelijk werknemers.

o2o-fietsleasing-collega's-op-teamreis-foto-van-ruggen

Het grootste peloton van ‘t land

o2o Bicycle Leasing is één van de grootste spelers in het Belgische fietsleaselandschap. Bedrijven genieten via ons van een verregaande ontzorging en een minimum aan administratie, en fietsers krijgen zonder gedoe en geregel toegang tot hun ideale fiets. En die aanpak wordt gesmaakt, de cijfers spreken voor zich:

+ 1.400

Fietshandelaars als partner in ons netwerk

+ 1.300

Organisaties die klant zijn bij o2o

+ 50

Geëngageerde collega’s in het o2o team

+ 370.000

Werknemers met toegang tot fietsleasing via ons

+ 12

Integraties met cafetariaplannen

Geëngageerd.

Iedereen bij o2o deelt het engagement om de wereld dat stukje duurzamer, gezonder en socialer te maken. En elke dag gebeurt dat een beetje meer. Die liefde voor fietsen en het engagement naar onze klanten gebruiken we als motivatie om anderen te inspireren om de fiets te (her)ontdekken.

Toegankelijk.

Een fiets leasen bij o2o? Da’s even makkelijk als op je zadel springen en trappen. Bij ons hoef je je hoofd niet te breken over een berg administratie. Wij stippelen de paden voor jou uit, zodat er jou niets rest dan ze gemoedelijk te volgen. Heb je toch vragen? Dan zijn we er voor jou.

Expert.

De evoluties in fietsland, steeds veranderende behoeften van klanten, nieuwe  fietsproducenten,… we volgen het allemaal op de voet op! Dankzij onze vergevorderde expertise weten we wat onze klanten nodig hebben en dat vertalen we naar efficiënte, effectieve en betrouwbare oplossingen.

Levendig.

Zelf voeren we de principes van ‘think bicycle first’ in de mate van het mogelijke uit. We willen niet alleen zelf in het zadel springen, we vinden het nóg belangrijker om anderen mee in de trappers te krijgen! We dragen daarom onze levendigheid en ‘think bicycle first mindset’ uit via onze communicatie en acties om de goesting om te fietsen aan te wakkeren.

Onze teams

Ook meefietsen in ons peloton?

Op zoek naar een job waarmee je bijdraagt aan een betere wereld? o2o Bicycle Leasing blijft groeien, en we zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s in ons peloton. Benieuwd naar onze openstaande vacatures? Neem zeker eens een kijkje 👀!

Vacatures bekijken