Lighthouse springt vlot op de trappers met o2o fietsleasing

August 8, 2023
- Geschreven door:
Axelle

Bij Lighthouse leggen ze de nadruk op het welzijn van hun werknemers, zowel fysiek als mentaal. Toen de werknemers een aantal keer de vraag naar fietsleasing neerlegden bij het management, was het voor hen dan ook een no-brainer om een fietsleasepartner te zoeken. Via hun Flex partner kwamen ze in contact met o2o. Reno Van Impe, People Ops Coordinator, legt in onderstaande video uit waarom ze bij Lighthouse zo enthousiast zijn over o2o fietsleasing.

Eenvoudige koppeling tussen o2o en Flex partner

Bij de start van het cafetariaplan was het voor Lighthouse belangrijk om hierin ook fietsleasing te integreren. "o2o bleek hiervoor de ideale partner. Met de eenvoudige koppeling tussen het systeem van o2o en de Flex partner verliep de opstart dan ook helemaal op wieltjes", verduidelijkt een enthousiaste Reno.

Het was voor Lighthouse een must om ook andere mobiliteitsvormen te stimuleren zoals fietsleasing, om een oplossing te bieden voor de steeds langer wordende files. Daarbovenop geniet je van heel wat fiscale voordelen als je een fiets leaset via je werkgever. Ook Reno ziet hierin heel wat pluspunten:

Met het fiscaal voordeel van fietsleasing worden fietsen in een hogere prijsklasse, zoals elektrische fietsen en speed pedelecs, zo een pak toegankelijker. Win-win dus!

Daarnaast kunnen ze bij Lighthouse op beide oren slapen dat hun werknemers ook zorgeloos op weg gaan, dankzij extra diensten die in het leasepakket zitten zoals pechbijstand, onderhoudsbudget, enz. Want met o2o ga je altijd wijs op weg!

Gebruiksvriendelijke en heldere tools, zowel voor werkgever als werknemer

Bij o2o kan je rekenen op een vlotte afhandeling dankzij de gebruiksvriendelijke en heldere tools. Ook Reno is fan van de online tools:

Voor Lighthouse betekent o2o fietsleasing heel weinig extra workload met de uitgebreide automatisatie. Want bij o2o nemen de tools de administratie van HR zoveel mogelijk uit handen: van aanvraag tot facturatie, alles loopt gesmeerd.

Daarnaast kunnen ook de medewerkers eenvoudig simuleren in hun eigen tool myo2o Biker wat de impact is op hun loon, een bestelling plaatsen en alles overzichtelijk opvolgen. Zo rijden de werknemers in een mum van tijd op hun favoriete tweewieler rond.

Enthousiaste medewerkers

o2o organiseerde ook een testevent waarop de werknemers uitgebreid verschillende fietstypes en -modellen konden testen en vragen stellen aan een o2o expert. Het eenvoudige bestelproces en de vrije keuze in fietshandelaars, -modellen en -accessoires zorgden bovendien voor een extra stimulans.

Lighthouse heeft de start alvast niet gemist en springt vlot op de trappers met o2o fietsleasing. Er zijn bij Lighthouse dan ook heel wat werknemers ingestapt in het fietsleaseverhaal en daar worden we bij o2o alleen maar blij van!

Laat je werknemers ook genieten van een leasefiets

Wil je ook graag fietsleasing aanbieden aan je werknemers? Neem dan contact op met een expert en we stellen met plezier een persoonlijk fietsplan op voor jouw bedrijf.

Neem contact op