1.00_11_55_23.Still011

Bij o2o ben je vrij in de keuze van je leasefiets: wat kies jij?

We zetten de verschillende fietstypes voor jou op een rijtje

02 (Elektrische) Stadsfiets

De stadsfiets is veelzijdig en praktisch: ideaal voor de dagelijkse woon-werkverplaatsingen in de stad. Maar laat je niet op het verkeerde been zetten: ook in landelijk gebied kan de stadsfiets goed aarden. Typisch aan dit fietstype is de comfortabele houding, waardoor je goedgehumeurd op je bestemming aankomt en volop geniet van een ontspannen fietstochtje.

Ik zoek een stadsfiets

stromer speedpedelec Speed pedelec

Heb je een langere afstand te overbruggen in je woon-werkverkeer? Met een speed pedelec ben je er razendsnel. Want met deze snelle e-bike geniet je van trapondersteuning tot 45 km/u en zoef je de files voorbij. Extra lading meenemen? Dat kan met een cargo speed pedelec! Wat houd je nog tegen?

Ik zoek een speed pedelec

05 (Elektrische) Cargofiets

Kinderen, dieren, plantjes of boodschappen vervoeren? Dat doe je met een cargofiets! Wordt het een bakfiets of een longtail? Jij kiest welke cargofiets het beste bij jou past! Één ding is zeker: deze robuuste fietsen kunnen heel wat belasting aan.

Ik zoek een cargofiets

Racefiets (Elektrische) Racefiets

Met een racefiets zoef je vlot over verharde ondergronden. Deze fietsen zijn licht, snel en wendbaar. Je fietst efficiënt in een sportieve houding, zo combineer je vlot het woon-werkverkeer met een work-out. Een win-win als je het ons vraagt! Een uitdagende fietstocht in het weekend? Dat kan als je een racefiets leaset.

Ik zoek een racefiets

06 (Elektrische) Gravelfiets

Met een gravelfiets fiets je comfortabel over onverharde wegen en grindpaadjes. Deze tweewieler is dan ook voorzien van bredere banden met profiel die je meer grip geven. Zo vermijd je slippertjes. Je hebt op deze fiets een iets meer ontspannen zitpositie in vergelijking met een racefiets, waardoor je geniet van een goede mix van comfort en snelheid.

Ik zoek een gravelfiets

04 (Elektrische) Trekkingfiets

Een trekkingfiets is als het ware een allrounder: de perfecte mix van een mountainbike en een racefiets. Deze veelzijdige tweewieler voelt zich thuis in verschillende omgevingen en op variabele ondergronden. Dat maakt van de trekkingfiets de ideale reisgenoot. Hij beklimt met jou de steilste bergen en begeleid je tijdens lange afstanden.

Ik zoek een trekkingfiets

Mountainbike (Elektrische) Mountainbike

Met een mountainbike geniet je optimaal van een fietstochtje in de bossen of op uitdagende veldwegen. Ideaal voor wie sportief fietst, maar toch graag voldoende grip heeft op lastig en onverhard terrein. Met het grote versnellingsbereik klim je met gemak die steile hellingen op en de aangepaste vering zorgt voor een comfortabele rit over het meest ruige terrein.

Ik zoek een mountainbike

08 (Elektrische) Vouwfiets

Deze trouwe tweewieler kan je werkelijk overal mee naartoe nemen! Je plooit hem in no-time om tot een compacter formaat, zodat hij op de trein, in je koffer of in je kleine appartement past. Maar het houdt niet op! De plooifiets is ook nog eens licht, waardoor ook wie geen uren in de fitness spendeert, hem makkelijk kan optillen.

Ik zoek een vouwfiets

DSC00582

Welke fiets past bij jou?

De keuze van je leasefiets is afhankelijk van jouw noden, en die zijn voor elke werknemer anders.

  • Woon je niet al te ver van het werk? Dan kan een comfortabele e-bike voor jou de beste keuze zijn.
  • Breng je dagelijks de kinderen naar school voor je naar het werkt rijdt? Dan komt een handige cargofiets zeker van pas.
  • Moet jij een vrij lange afstand overbruggen en heb je een veilige fietsroute? Dan is een snelle speed pedelec voor jou het meest efficiënt.
  • Of misschien kies jij liever een mountainbike, racefiets of vouwfiets die ook van pas komt tijdens het weekend?

Keuze genoeg! Zolang je maar geniet van je fietstochtjes en je comfortabel je weg doorheen het verkeer vindt.

Geraak je er niet meteen aan uit? Geen zorgen, want onze Fietswijzer helpt je snel op weg om het fietstype te kiezen dat perfect bij jouw noden past.