Speed pedelec

Heb je een langere afstand te overbruggen in je woon-werkverkeer? Met een speed pedelec ben je er razendsnel. Want met deze snelle e-bike geniet je van trapondersteuning tot 45 km/u en zoef je de files voorbij. Extra lading meenemen? Dat kan met een cargo speed pedelec! Wat houd je nog tegen?

Elektrische ondersteuning tot maximaal 45 km/h


Met een speed pedelec wil je zo vlot en snel mogelijk op je bestemming raken en toch nog een fysieke inspanning leveren. Je kan 45 km/h gaan, maar dat wil niet zeggen dat dat moet! Wil je zelf graag wat bijtrappen? Ook geen probleem! Zelf zo weinig mogelijk inspanning leveren? Jouw speed pedelec schiet je te hulp waar nodig. Wat je ook kiest, je wint tijd en komt moeiteloos en zweetvrij aan op je bestemming.

Kies de juiste motor

Bij elektrische ondersteuning hoort een middenmotor of een achterwielmotor. Welke motor je kiest, is heel belangrijk. Kies je een middenmoter? Dan zal je niet altijd met gemak 45km/h kunnen halen. Met een achterwielmotor haal je makkelijker snelheden van 45 km/h. Wil je grote afstanden afleggen met maximale ondersteuning? Kies dan een model met voldoende batterijcapaciteit. Bekijk de specificaties van de fabrikant, laat je goed informeren door je fietshandelaar en maak zeker een testrit voor je je leasefiets kiest.

Veilig op weg met je speed pedelec

Het is verplicht om een speed pedelec in te schrijven bij de Dienst Inschrijvingen Voertuigen en te voorzien van een nummerplaat. Die nummerplaat regelen wij voor jou bij o2o Bicycle Leasing als je je fiets bij ons leaset. Je hebt een rijbewijs (minimum type AM) nodig om ermee te rijden en bent verplicht een goedgekeurde helm (conform EN1078) te dragen die de slapen en het achterhoofd goed beschermt.

Je kan tot wel 45km/h halen
Je komt vlot en snel aan op je bestemming
Perfect voor lange afstanden
Ideale vervanger voor de wagen
Je moet altijd een helm dragen
Geen vervoer van kinderen jonger dan 3 jaar (en dus ook geen kinderzitje)
Populaire merken

Vind jouw fietshandelaar