Terug naar fietsnieuws
21.09.2021 - Leestijd: 1 min

Peggy blijft fietsen naar het werk! Zelfs een blessure houdt haar niet tegen.

Feiten

  • Naam: Peggy
  • Woonwerkafstand: 11 km
  • Type fiets: speed pedelec Giant

 

Voor Peggy is fietsen pure ontspanning: door regelmatig te trappen voelt ze zich fitter en heeft ze meer energie. Zelfs met een blessure aan de voet komt ze zoveel mogelijk met de fiets naar het werk. Ze blijft bewegen, ook in weer en wind. Niets houdt haar tegen om te genieten van haar dagelijkse fietstochtje.

File omzeilen

Peggy is een sportief type: vroeger deed ze aan turnen en lopen, vandaag springt ze liever op de fiets. Ze maakt ontspannende fietstochtjes met haar kinderen – of fietst mee met hen naar school. “Dankzij fietsleasing koos ik voor een speed pedelec. Zo kan ik mijn energieke kroost gemakkelijk volgen!”

De snelle speed pedelec is ideaal voor Peggy. “Op mijn route naar het werk zijn er veel wegenwerken en staat er vaak file. Met mijn fiets en de veerboot ben ik amper 30 minuten onderweg, wat stukken sneller is dan met de auto.” Ook het weer is geen drempel: warm ingeduffeld en met een waterdichte regenjas trotseert ze met gemak regen of vrieskou. Weer of geen weer, Peggy blijft fietsen.

vrouw met speed pedelec

Goed voor de voet

“Ik fiets graag in de frisse buitenlucht. Het is goed voor mijn gezondheid en ik voel me er energieker door. Een paar maanden geleden liep ik een kwetsuur op aan mijn rechtervoet, maar gelukkig mocht ik van de dokter na enkele weken opnieuw fietsen. Ik bouwde het fietsen langzaam op en hoop zo mijn voet te versterken. Hopelijk trap ik binnen een paar weken weer op volle kracht!”

Peggy is fan van fietsleasing: “Je kan er eerst verschillende types fietsen mee uittesten en dan het exemplaar kiezen dat het best bij je past. Ik ben supertevreden over mijn speed pedelec en koop hem zeker over als mijn contract afloopt.” Peggy is helemaal verknocht aan het geknerp onder haar banden en het snelle zoeven langs de mooie binnenwegen rond Gent.

Vond je dit artikel interessant?

retorische vraag

Wie weet heeft jouw netwerk er ook wat aan! Deel dit artikel en inspireer anderen met handige tips en advies rond duurzame mobiliteit.