De tofste fietsleasingservice in België

Een bedrijfsfiets leasen bij o2o is fietsen met plezier, gemak en gemoedsrust. Zodra je werkgever een samenwerking met o2o aangaat, kan je bij eender welke fietshandelaar een leasefiets kiezen. Wij regelen alles. Voor je het weet staat de leasefiets van jouw dromen voor je deur.

Vrije keuze

 • Bestel je droomfiets bij je zelfgekozen fietshandelaar.

 • Vrije keuze van fietsmerk en model.

 • Leasebijdrage op maat van je fietsgebruik.
  Bepaal zelf welk bedrag je jaarlijks wenst te spenderen voor het onderhoud van je fiets.

Snel en comfortabel op weg

 • Pechbijstand.
  Pech onderweg? Geen zorgen, we helpen je uit de nood, waar ook in Belgie, Nederland en Luxemburg.

 • Onderhoud.
  De fietshandelaar van jouw keuze helpt je graag om jouw fiets in topstaat te houden.

 • Mobiele hersteldienst.
  Onze mobiele herstelpartners komen naar je toe, bij je thuis of op het werk.

Financiële gemoedsrust

 • Fiscaal voordelig.
  Via de myo2o app simuleer je jouw besparing alvorens je bestelling te plaatsen.

 • Servicebudget inbegrepen.
  Met dit budget financier je het onderhoud en de herstellingen van jouw fiets zonder zelf je portefeuille boven te halen.

 • Omniumverzekering.
  Je fiets is verzekerd bij beschadiging of diefstal in België én het buitenland.

Vind de fiets van je dromen

Echt fietsplezier begint bij een comfortabele fiets die bij jou past. Een fiets die aangepast is aan je gezinssituatie, de afstand tot je werk of je sportieve ambities. Heb je via je werkgever je persoonlijke logincode ontvangen? Dan kan je aan de slag.

Kies je fiets bij een fietshandelaar
naar keuze

Reeds meer dan 400 fietshandelaars hebben zich aangesloten bij het o2o-netwerk en de lijst blijft groeien. Je kan bij al deze fietsdealers terecht voor advies en een testrit. Is jouw favoriete fietshandelaar nog geen partner van o2o? Geen probleem, op jouw vraag starten wij een samenwerking op.
Wil je een fiets bestellen via de online merken Cowboy, Canyon of Ahooga dan kan dat ook.

Vraag een offerte
voor jouw droomfiets

Droomfiets gevonden, getest en goedgekeurd? Vraag dan een gedetailleerde offerte aan je fietshandelaar. Ontdek hier welke informatie je best in de offerte laat opnemen.

Simuleer je leaseprijs
en bestel je fiets via
het ‘myo2o-platform’

Heb je de offerte met alle nodige informatie voor je droomfiets in de hand? En heb je van je werkgever jouw persoonlijke code ontvangen? Log in op jouw persoonlijke o2o-pagina. Je vindt er een handige online berekeningsmodule waarmee je jouw leasingtarief én de bruto bijdrage kan berekenen. Ben je akkoord met de leaseprijs, dan kan je meteen je fiets bestellen.

Beheer je persoonlijke
fietsleasing-pagina

Zodra je een fiets leaset via o2o, kan je via het online ‘myo2o-platform’ op ieder moment je orderstatus bekijken, je resterend servicebudget consulteren en onze FAQ’s raadplegen.

Nieuws

Actueel, Fietsplezier, Speedpedelec

Speed Pedelec in woon-werkverkeer kan fileleed aanzienlijk verzachten

Kan pendelen met de speedpedelec een oplossing zijn om aan het nog steeds groeiende fileleed te ontsnappen? Dat was de kernvraag voor 365SNEL, een project  in opdracht van het Vlaamse Departement Omgeving waar o2o zich achter schaart. o2o was gedurende 2 jaar partner van het project 365SNEL samen met AVERE, KU Leuven en Mobi (VUB). Het antwoord op de vraag blijkt 'ja, maar …'.

Lees meer
Acties, Actueel, Fietsplezier, Werknemer

Inspiratie voor jouw nieuwe lease fiets: Win tickets voor Velofollies!

Van 17 tot en met 19 januari is het opnieuw zover: Velofollies in Kortrijk. Velofollies is ook dit jaar de grootste en meest gevarieerde fietsbeurs in de Benelux. De ideale plaats dus om inspiratie op te doen voor jouw nieuwe lease fiets! Maak kans op 2 duotickets voor dit niet te missen evenement.

Lees meer
Fietsplezier, Werknemer

Films over fietsen: 5 Belgische films voor elke fietsliefhebber!

O2o selecteert de 5 beste Belgische films over fietsen. Ideale ontspanning voor de koudere winteravonden. Sit back, relax en geniet van de film!

Lees meer
Team