230403_Stromer_ZOOOMProductions_0002

Fietsnieuws

Zoals je wel weet, zijn wij bij o2o gepassioneerd door fietsen. Sterker nog: we kunnen er niet over ophouden… Daarom delen we onze verhalen graag via onze blog. Denk aan handige tips en tricks rond de opstart van fietsleasing, getuigenissen van bedrijven en fietsers, technische expertise, veelgestelde vragen, enz. Veel leesplezier!

Mobiliteit

Fietsvergoeding 2024: alles wat je moet weten

3 min leestijd

Leg je je woon-werkverkeer geheel of gedeeltelijk met je tweewieler af? Dan heb je recht op een fietsvergoeding! Maar hoe wordt de fietsvergoeding berekend? Is de fietsvergoeding belastbaar? En een fietsvergoeding, wat betekent dat precies? Ontdek hier alles over de fietsvergoeding 2024.

Fietsplezier

Welke speed pedelec kiezen? 6 dingen waar je op moet letten

3 min leestijd

Ben je op zoek naar een speed pedelec om te leasen en wil je weten welke speed pedelec je moet kiezen? We geven in deze blog 6 tips voor het kiezen van je eerste speed pedelec. Zo weet je precies waar je op moet letten als je op zoek gaat naar een speed pedelec om te leasen.

Fietsleasing

Wat is fietsleasing?

2 min leestijd

Wat is fietsleasing nu precies? En hoe werkt het? In deze blog leggen we je het allemaal glashelder uit! Van de flexibilisering van het loon van je werknemers tot de integratie met cafetariaplannen en de inhoud van een leasepakket: alles komt aan bod!

Fietsleasing

De 6 voordelen van fietsleasing voor werknemers

3 min leestijd

Fietsleasing behoort tot de top van de meest gekozen extralegale voordelen in België. Niet verrassend want een leasefiets is hip, trendy, ecologisch verantwoord en heeft tal van (fiscale) voordelen. Wat de voordelen van fietsleasing voor jou als werknemer dan zijn? We bundelden de zes belangrijkste voordelen in deze blog. Nadat je alle voordelen kent, zal je gegarandeerd een fiets willen leasen!

Fietsplezier

Hoe haal ik het maximum uit de batterij van mijn e-bike?

5 min leestijd

Merk je dat de batterij van je e-bike de laatste tijd steeds sneller leegloopt? Of wil je voorkomen dat dat gebeurt? You’ve come to the right place! Want in deze blog geven we je samen met expert Ivo van de Laarschot van Twindis zes tips om het maximum uit je batterij te halen. Van slimme oplaadtrucs tot geavanceerde rijtechnieken: we vertellen je alles wat je nodig hebt om je e-bike ervaring naar ongekende hoogtes te tillen.

Fietsleasing

Fietsleasing als populair extralegaal voordeel in België

4 min leestijd

Als HR-verantwoordelijke of werkgever streef je naar een doordacht loonbeleid met een aantrekkelijk loonpakket dat zoveel mogelijk geoptimaliseerd is. Extralegale voordelen, zoals fietsleasing, het populair extralegaal voordeel in België, blijven gegeerd voor zowel bedrijven als werknemers. In dit artikel vertellen we je daarom over fietsleasing als extralegaal voordeel, bovenop de vele andere voordelen die het jouw bedrijf biedt.

Mobiliteit

Waar stal je je stalen ros bij ruimtegebrek?

4 min leestijd

Je wil graag een fiets leasen, maar je twijfelt want je hebt geen plek waar je deze kwijt kan. Of je hebt al een leasefiets en je weet niet waar je die veilig kan stallen. Herkenbaar? Waarschijnlijk wel voor wie een huis of appartement heeft dat niet voorzien is van een garage, berging, ruime inkomhal of andere plek waar je je fiets makkelijk kan opbergen. Gelukkig geven we hier 7 mogelijke oplossingen voor jouw opbergprobleem, en ja, we hebben ook gedacht aan wie een woning huurt!

Fietsleasing

4 tips voor een succesvol fietsleaseverhaal in jouw bedrijf

2 min leestijd

Fietsleasing is razend populair, en da’s niet zo verwonderlijk, want het is fiscaal heel voordelig voor je werknemers. En het is nog beter als je werknemers goed geïnformeerd zijn over fietsleasing. Ook als werkgever zorg je er mee voor dat je werknemers weten wat fietsleasing juist allemaal inhoudt en wat hun rechten en plichten zijn. Met de 4 tips in deze blog maak jij een vlot fietsleasetraject voor jouw werknemers mogelijk!

Fietsplezier

Veilig fietsen door weer en winter: 7 tips

5 min leestijd

Er zijn heel wat mensen die hun fiets automatisch op stal laten staan wanneer de winter arriveert. Maar wist jij dat fietsen in de winter tal van voordelen heeft? Het zorgt niet enkel voor minder uitstoot, maar heeft ook heel wat positieve gevolgen op jouw eigen gezondheid. Wij geven je een paar tips om veilig én comfortabel de weg op te gaan.

Fietsleasing, Fietsplezier

Hoe vaak moet mijn leasefiets op onderhoud?

2 min leestijd

Onderhoud is niet alleen voorbehouden aan auto's; het is ook de levensader van elke fiets. Zelfs de stoerste tweewieler heeft af en toe wat liefde nodig. Maar waarom en hoe vaak ga je met je fiets best op onderhoud? Kan je het zelf doen, of ga je ervoor naar de fietsenmaker? Op al deze vragen vind je een antwoord in deze blog!

Fietsleasing

Fietsleasing in jouw cafetariaplan: hélemaal digitaal en zonder zorgen

3 min leestijd

Steeds meer bedrijven werken met een cafetariaplan om hun werknemers flexibel te verlonen. Zo speel je als werkgever makkelijk in op de noden van elke werknemer en verhoog je hun tevredenheid. Terwijl de populariteit van wagens in het cafetariaplan daalt, kiezen steeds meer werknemers voor de fiets. Wil je ook fietsleasing als populair extralegaal voordeel opnemen in je cafetariaplan? Hoe je dat doet, leggen we uit in deze blog.

Fietsleasing

Op koers met PC 226: fietsleasing voor wie werkt in de internationale handel

3 min leestijd

Wie binnen paritair comité 226 werkt, kan binnenkort de dagelijkse files en parkeerproblemen vaarwel zeggen. Waarom? Omdat werknemers in de internationale handel, het vervoer en aanverwante bedrijfstakken nu ook toegang hebben tot fietsleasing. Ontdek er in deze blog alles over.

Fietsleasing, Fietsplezier

Het servicebudget van A tot Z

4 min leestijd

Wanneer je een leasefiets neemt, is het belangrijk dat je je stalen ros regelmatig op onderhoud stuurt. Gelukkig is er ook een fiscaal voordelige manier om dit onderhoud te betalen: het servicebudget. In deze blog vertellen we je wat het servicebudget is, waarvoor je het kan gebruiken, en hoe je zelf bepaalt hoeveel je ervan nodig hebt.

Fietsleasing, Fietsplezier

Onderhoudskosten van je leasefiets: hoeveel moet ik rekenen?

3 min leestijd

Om te voorkomen dat je stalen ros helemaal ‘ros’ kleurt, ga je met je fiets best vaak genoeg op onderhoud. Je denkt natuurlijk ook aan het prijskaartje van deze onderneming en je betaalt je liefst niet blauw. We geven je in deze blog mee hoeveel een fietsonderhoud gemiddeld kost en hoe je het kan betalen op een fiscaal voordelige manier!

Mobiliteit

Kleine lettertjes, grote impact: veranker je fiets op de juiste manier

4 min leestijd

Je tweewielige metgezel is je waarschijnlijk zeer dierbaar en je wil hem zo goed mogelijk beschermen tegen diefstal. En mocht hij gestolen worden, dan zou je willen dat de verzekering de diefstal dekt, zodat je zuurverdiende centjes niet zomaar verloren gaan. Wij lazen voor jou de kleine lettertjes van de verzekering, en wat blijkt? Een correcte verankering is essentieel om te garanderen dat je fiets bij diefstal gedekt is door je verzekering! Hoe je je fiets dan correct verankerd? Dat leggen we je hier uit!

Fietsleasing

Fietsleasing Vlaamse overheid: wijs op weg met o2o Bicycle Leasing

3 min leestijd

Vanaf 2024 kan het personeel van de diensten van de Vlaamse overheid een fiets leasen via o2o Bicycle Leasing. Ben jij daar tewerkgesteld? Top, want wij zijn helemaal klaar om je te verzekeren van een zorgeloze rit. Hopelijk ben jij net zo enthousiast om op het zadel te springen! Via deze blog helpen we je alvast #wijsopweg richting de ideale bedrijfsfiets.

Mobiliteit

Duurzaam ondernemen met steun van de overheid

2 min leestijd

Wist je dat je als bedrijf een beroep kan doen op verschillende subsidies en steunmaatregelen wanneer je investeert in duurzame mobiliteit? Van een overdekte fietsenstalling of een kleed- en doucheruimte tot het aanbieden van bedrijfsfietsen voor je personeel, er zijn heel wat mogelijkheden. Zo help je mee om de CO2-uitstoot te verlagen en verbeter je de luchtkwaliteit. Want regelmatig de auto laten staan en de pedalen laten draaien, maakt echt wel een verschil voor ons klimaat.

Fietsverhalen

De fiets van stadsmus Anton: de Cowboy Classic Performance

3 min leestijd

Is Cowboy een fietsmerk dat bij je past? Ontdek in deze blog wie Anton is en waarom hij voor een Cowboy koos. Lijk je op Anton en heb je helemaal dezelfde fietsnoden? Wie weet is zo'n sierlijke Cowboy dan wel de juiste keuze voor jou!

Fietsleasing

Van staal naar stalen ros: fietsleasing voor PC 111 en 209 in de metaalnijverheid

3 min leestijd

Arbeiders en bedienden die in de metaalnijverheid werken kunnen binnenkort de dagelijkse files en parkeerproblemen vaarwel zeggen. Waarom? Door de intrede van de ‘tweewielige revolutie’: fietsleasing voor wie in paritair comité 111 en 209 zit. Ontdek er alles over in deze blog.

Fietsplezier, Mobiliteit

De 9 bekendste fietsmerken bij o2o in 2023

4 min leestijd

Wij geven je hier een overzicht van de fietsmerken die in 2023 het vaakst gekozen werden door onze o2o-fietsers. Het zijn stuk voor stuk topfietsen waarmee onze leasers al duizenden kilometers aflegden. En waarop kan je beter vertrouwen dan op de mening van andere fietsers? Veel leesplezier!

Fietsverhalen

De happy fietsvibe van Helena: hoe de e-bike haar leven veranderde

3 min leestijd

Helena won een o2o wedstrijd en mocht een maand lang een e-bike uittesten. Al na haar eerste rit veranderde haar mindset en intussen is ze onafscheidelijk van haar Riese & Müller stadsfiets. De vrijheid, het ontspannen gevoel, het gemak… De happy fietsvibes spatten er vanaf en die deelt ze met plezier uit aan andere fietsers. Je leest haar enthousiaste verhaal in deze blog.

Fietsplezier

Hoe bolt de Cowboy Cruiser Performance?

4 min leestijd

Wie beter dan de fietsexperten van o2o om de nieuwe Cowboy Cruiser Performance onder de loep te nemen? Onze Cowboy-enthousiastelingen Jan en Anton bestegen de nieuwe Cowboy en staan te trappelen om hun bevindingen met jou te delen! Zet je schrap voor een fietsreview zoals je er nog nooit een zag: eerlijk, authentiek en boordevol bruikbare informatie voor wie meer wil weten over deze nieuwe e-bike.

Fietsplezier, Mobiliteit

Speed pedelec leasen: de 8 meest gekozen merken van 2023

3 min leestijd

Welke merken van speed pedelecs leasen onze o2o fieters het vaakst? Een belangrijke vraag, want als zoveel mensen voor een merk kiezen, dan moet het wel goed zijn! Zit je met keuzestress of twijfel je nog tussen twee merken? Dan kan deze blog jou zeker helpen.

Fietsverhalen

Meer fietsuren dan auto-uren: ontdek de fietsambitie van Josefien

3 min leestijd

Sinds ze haar Yuba cargofiets leaset via o2o, verlegt Josefien steeds meer haar grenzen - letterlijk en figuurlijk. Wat begon als het plan om één dag per week naar het werk te fietsen, groeide al snel uit tot meerdere fietsdagen per week, ongeacht de weersomstandigheden. Benieuwd waarom Josefien zo gemotiveerd is om te fietsen naar het werk? Je leest het hier.

Fietsverhalen

Fietsleasing via o2o is laagdrempelig en makkelijk te implementeren

2 min leestijd

Bij OTA Insight leggen ze de nadruk op het welzijn van hun werknemers, zowel fysiek als mentaal. Toen de werknemers vroegen naar fietsleasing, was het voor hen dan ook een no-brainer om een fietsleasepartner te zoeken. Waarom ze bij OTA Insight zo enthousiast zijn over o2o fietsleasing? Reno legt het jou graag uit.

Fietsverhalen

Lighthouse springt vlot op de trappers met o2o fietsleasing

1 min leestijd

Bij OTA Insight leggen ze de nadruk op het welzijn van hun werknemers, zowel fysiek als mentaal. Toen de werknemers vroegen naar fietsleasing, was het voor hen dan ook een no-brainer om een fietsleasepartner te zoeken. Waarom ze bij OTA Insight zo enthousiast zijn over o2o fietsleasing? Reno legt het jou graag uit.

Fietsplezier, Mobiliteit

Veilig fietsen met een speed pedelec: check onze tips

2 min leestijd

Meer en meer werknemers kiezen bij fietsleasing voor een snelle elektrische fiets, waardoor de kans op een ongeval statistisch gezien groter wordt. o2o geeft je daarom de belangrijkste tips om ongevallen bij jouw werknemers te vermijden.

Fietsverhalen

60 km lang puur genieten: het inspirerende fietsverhaal van Dirk

2 min leestijd

Dirk fietst bijna dagelijks een traject van maar liefst 60 km heen en terug naar het werk, met zijn snelle speed pedelec. Zijn woon-werkroute zou hij voor geen geld van de wereld nog willen missen. Benieuwd waarom Dirk voor de leasefiets koos en gemotiveerd blijft om zoveel kilometers bijeen te trappen? Ontdek zijn fietsverhaal.

Fietsverhalen

Goed voor de portemonnee én de gezondheid: de fietsmotivatie van Wesley

2 min leestijd

Tot voor kort was Wesley een totale fietsleek, maar sinds hij zijn speed pedelec leaset via o2o, ontpopt hij zich tot de meest fervente fietspendelaar van de Westhoek. Dankzij zijn werkgever Stad Ieper springt Wesley voortaan op zijn snelle o2o leasefiets voor de rit van en naar het werk. En dat is niet alleen goed voor zijn gezondheid, maar ook voor zijn portemonnee. Benieuwd naar Wesley's motivatie voor deze mobiliteitsswitch?

o2o updates

Een duurzame fietsindustrie met living lab Cadans

3 min leestijd

Streven naar een duurzame mobiliteit, dat ligt bij o2o nauw aan ons (fiets)hart. Dit betekent niet alleen zoveel mogelijk mensen op de fiets krijgen, maar ook proactief meewerken aan een circulaire economie binnen de fietsmarkt. Daarom dragen we actief bij aan het living lab Cadans. Je leest er alles over in onze blog!

Fietsverhalen

De werknemers van Renson zijn fan van de fiets: bijna 1 op 5 kiest voor fietsleasing

2 min leestijd

Sinds kort kunnen de werknemers van Renson een extra portie zuurstof bijtanken, dankzij de toevoeging van fietsleasing aan hun loonpakket. En dat valt duidelijk in de smaak, want intussen rijdt bijna 1 op 5 werknemers van het Waregemse bedrijf rond op een leasefiets.

Fietsplezier, Mobiliteit

Fiets leasen: de 8 meest populaire fietsmodellen in 2023

5 min leestijd

Benieuwd wat de meest populaire fietsmodellen zijn van het moment? We zetten voor jou de top 8 op een rijtje van de meest geleasede fietsen bij o2o van het afgelopen jaar. Het is opnieuw een nek-aan-nekrace tussen de elektrische stadsfietsen en speed pedelecs. Benieuwd naar de meest populaire tweewielers? Je ontdekt ze hier! 

Fietsleasing, Fietsplezier

Hoeveel kost een leasefiets?

4 min leestijd

Hoeveel kost zo’n leasefiets nu eigenlijk? Kan je dit voor elke fiets simuleren? Hier bundelen we alle essentiële informatie over fietsleasing en geven enkele concrete voorbeelden!

Fietsleasing

Waarom is fietsleasing fiscaal voordelig voor werkgevers?

1 min leestijd

Wanneer men spreekt over het fiscale voordeel van fietsleasing, gaat het niet specifiek om één voordeel. De overheid voorziet een divers pallet aan maatregelen, waardoor bedrijven op heel veel verschillende manieren hun medewerkers kunnen stimuleren om vaker met de fiets naar het werk te komen. Ontdek de fiscale voordelen hier op een rijtje.

Fietsleasing

Fiets leasen via werkgever: waarom is het zo fiscaal voordelig?

2 min leestijd

Als je een fiets leaset via je werkgever, geniet je van heel wat fiscale voordelen in vergelijking met een privéaankoop van diezelfde fiets. Maar hoe zit dat nu precies in elkaar en waarom is fietsleasing zo fiscaal voordelig voor jou als werknemer? Dat lees je in deze blog.

o2o updates

Het project ‘Circular Bike’ van Decathlon & o2o: een duurzame oplossing voor onze end-of-lease fietsen

2 min leestijd

Onze missie bij o2o? Zoveel mogelijk mensen op de fiets krijgen! Door voor de fiets te kiezen, zetten we in op een duurzame mobiliteit en samenleving. Maar meer leasefietsen betekent ook meer tweewielers op het einde van een leasecontract. En deze end-of-lease fietsen zien we niet graag op de afvalberg belanden. Samen met Decathlon kiezen we ook hier voor een duurzame oplossing: zeg hallo tegen Circular Bike!

o2o updates

o2o winnaar in de categorie ‘Mobiliteit’ van Deloitte Fast 50

1 min leestijd

In de Deloitte Technology Fast 50 valt o2o opnieuw in de prijzen. In 2021 sleepten we de hoofdprijs in de wacht, dit jaar komen we als beste uit de bus in de categorie ‘Mobiliteit’. Een mooie erkenning voor het harde werk waarbij we steeds ten volle onze basismissie uitdragen: streven naar een meer duurzame mobiliteit voor werknemers en werkgevers.

Fietsverhalen

Van bakfiets tot speed pedelec: hoe een cafetariaplan een hele fietsbeweging in gang zet.

2 min leestijd

Het West-Vlaamse IT-bedrijf ConXioN heeft een 100-tal werknemers op de payroll staan en het fietsleaseplan van o2o wordt er bijzonder positief onthaald. ConXioN ziet het cafetariaplan als een investering. Het is best een arbeidsintensief proces, maar een immense aanvulling op het loonpakket. De uitkomst is het helemaal waard, want je tovert een grote glimlach op het gezicht van je werknemers. En tevreden werknemers, daar doen we het voor!

Fietsleasing

4 tips om een fietscultuur te creëren binnen jouw bedrijf

2 min leestijd

Fietsleasing aanbieden aan je werknemers is een duurzame keuze, een boost voor de fysieke en mentale gezondheid van je collega’s en het is financieel interessant. Maar hoe ga jij als werkgever nu dat stapje verder, zodat je werknemers bewust voor de fiets kiezen voor hun woon-werkverplaatsingen? Kortom, hoe creëer jij in jouw bedrijf een échte fietscultuur? Met onze 4 gouden tips zetten we je graag op weg.

Fietsleasing

Wat is het effect van fietsleasing op je pensioen en andere sociale uitkeringen?

2 min leestijd

Hoe groot is de impact van fietsleasing op het berekenen van jouw pensioen, eindejaarspremie of werkloosheidsuitkering? o2o zocht het voor jou uit in deze blogpost.

Fietsleasing

Hoe word jij een ‘Employer of choice’?

4 min leestijd

In de huidige war for talent gaat elke werkgever de strijd aan om de juiste profielen aan te trekken. Om je als werkgever aantrekkelijk te maken, is het extra belangrijk om jezelf sterk te profileren. Benieuwd hoe jij in de war for talent de strijd kan winnen om een echte ‘Employer of choice’ te worden? Je leest er alles over in onze blog!

Fietsverhalen

Innovatieve droogruimte in UZ Gent verwent fietsers in de regen

3 min leestijd

UZ Gent is fan van een actieve fietscultuur, want fietsende werknemers hebben fysiek en mentaal een streepje voor. Regelmatig bewegen is dan ook een groot voordeel voor de zorgverleners die dag in dag uit het beste van zichzelf geven. Daarbovenop vermindert de verkeersdrukte en het parkeerprobleem in en rond het ziekenhuis enorm wanneer er meer […]

Mobiliteit

Combimobiliteit, een no-brainer of niet?

3 min leestijd

Wijs op weg, wat houdt dit eigenlijk in? Weg van de files! De hoge brandstofprijzen doen ons meer stilstaan bij alternatieven voor de auto. Zelfs voor wie niet elke dag van de tweewieler afhankelijk wil zijn of voor wie een langere route moet overbruggen, hebben we een oplossing: combimobiliteit.

Fietsplezier

De zes voordelen van fietsen naar je werk

2 min leestijd

Fiets je regelmatig naar het werk? Top! Dan heb je zelf de vele pluspunten van fietsen al aan den lijve ondervonden. Wil je graag ook je niet-fietsende collega’s in het zadel krijgen? Overtuig hen met deze voordelen… en wie weet trekken jullie binnenkort samen een sprintje van en naar ‘t werk!

o2o updates

o2o wint 8ste editie van Deloitte’s Technology Fast 50

1 min leestijd

Deloitte Technology Fast 50: wat is het? Deloitte Technology Fast 50 zet innovatieve scale-ups en veelbelovende start-ups in de schijnwerpers. Deze ranglijst nomineert bedrijven met een uitzonderlijke groeiprestatie en de winnaars zijn de drijvende krachten achter toekomstige groei. De competitie kent twee categorieën: Technology Fast 50 en Rising Star. De Fast 50 is de hoofdcategorie, […]

Fietsleasing

Onze integratie met het cafetariaplan van KPMG: het licht op groen voor digitale fietsleasing

2 min leestijd

‘Ontzorging van de HR-verantwoordelijken’, dat is wat we met o2o willen bereiken. We hebben ons platform, maar laat het duidelijk zijn, zonder onze flex reward partners hadden we niet gestaan waar we nu staan. Onze samenwerking met KPMG, is daar een mooi voorbeeld van. We leggen je uit hoe we samen met hen bedrijven warm maken voor fietsleasing.

Fietsleasing

De start van digitale fietsleasing via het cafetariaplan ‘FIP’ van SD Worx

3 min leestijd

Door de integratie met de  flex reward partners bereiken we bij o2o de ontzorging helemaal. In dit artikel kom je te weten hoe je via SD Worx vlot fietsleasing kan aanbieden in jouw organisatie.

Fietsleasing

De bedrijfsfiets, leasen of kopen?

3 min leestijd

Wil je als HR dit jaar graag iets doen aan de parking vol (bedrijfs)wagens? Deze periode kan een uitgelezen kans zijn om een makkelijke oplossing zoals bedrijfsfietsen te implementeren. Dé hamvraag: kopen of leasen? We zetten je op weg!

Fietsleasing

Eindejaarspremie ambtenaren inruilen voor fietsleasing: wie kan het en hoe werkt dat?

3 min leestijd

Fietsleasing in de publieke sector, hoe werkt dat precies en wie kan ervan genieten? Met meer dan 150 klanten in de openbare sector is o2o Bicycle Leasing de ideale partij om die vraag voor jou te beantwoorden. Ontdek hoe fietsleasing voor ambtenaren fiscaal voordelig kan zijn als ambtenaren bijvoorbeeld hun eindejaarspremie inruilen voor fietsleasing.

Fietsplezier

Dé checklist voor elke speed pedelec bestuurder

2 min leestijd

Weet jij waar je op moet letten als je er met je speed pedelec op uit trekt? Ga zonder zorgen de baan op en ontdek alle belangrijke informatie in deze speed pedelec checklist!

Fietsleasing

De fietsleasemythe ontkracht: Als je een fiets leaset, betaal je ook voor services die je niet nodig hebt

1 min leestijd

o2o ging op zoek naar de meest voorkomende misvattingen over fietsleasing en voorzag ze van een woordje uitleg: de fietsleasemythe ontkracht! In deze blog weerleggen we dat je bij fietsleasing verplicht tot services die je niet nodig hebt.

Fietsleasing

5 tips voor een moderne fietsinfrastructuur in jouw bedrijf

2 min leestijd

Alle kosten die specifiek gemaakt worden om het gebruik van de fiets te stimuleren, kan je als onderneming 100% inbrengen als beroepskost. In dit artikel geven we 5 tips voor een betere fietsinfrastructuur in jouw bedrijf.

Fietsleasing, Mobiliteit

De 5 meest gestelde HR vragen (en antwoorden) over de fietsvergoeding

1 min leestijd

Vanaf 1 juli 2020 wordt de fietsvergoeding verplicht voor alle bedienden. Lees hier de antwoorden op de 5 meest gestelde vragen van HR-managers over de fietsvergoeding.

Mobiliteit

Lang leve multimobiliteit! Combineer eens een leasefiets met een bedrijfswagen.

2 min leestijd

Multimobiliteit wordt steeds populairder. Wist je dat je een bedrijfswagen gerust kan combineren met een leasefiets? Laat je inspireren door multimobiele oplossingen en kies op elk moment hoe je je verplaatst!

Fietsplezier

Elektrische steps 🛴 leasen: fiscaal voordeel of niet?

1 min leestijd

o2o krijgt steeds vaker de vraag of de e-step in het lease aanbod komt. Is een elektrische step vergelijkbaar met fietsleasing? We gingen op zoek naar info en bundelden het resultaat in deze blogpost.