fbpx

Welke fietsen kan ik nemen bij een lease?

Terug naar fietsnieuws

Wanneer je een fiets leaset via je werkgever, is het de bedoeling dat je die regelmatig gebruikt voor je woon-werkverkeer. Wil dat dan ook zeggen dat je die fiets enkel mag gebruiken om naar het werk te gaan? Of dat je zo beperkt bent tot stadsfietsen en e-bikes? Neen, zeker niet!

Leestijd: 1 min

100% vrije keuze

De meeste fietsleasebedrijven werken met een aantal vaste fietsmerken of fietshandelaren. Wanneer je een fiets via o2o leaset, heb je 100% keuzevrijheid. Je kiest zelf je ideale fietstype, fietsmerk én fietshandelaar. Wil je een mountainbike, racefiets, bakfiets, plooifiets, stadsfiets, een elektrische fiets of speed pedelec? Alles is mogelijk! Ook de populaire online merken Canyon en het Belgische Cowboy kunnen.

De o2o fietswijzer

Ben je al aan het wegdromen van jouw nieuwe leasefiets? Vind jouw ideale fietstype via de o2o fietswijzer. Weet je wat je wil?  Dan kan je meteen een offerte opvragen bij jouw favoriete fietshandelaar (hiervoor is een account in myo2o Biker nodig) uit ons netwerk van fietshandelaren. Ook dat kan digitaal.

Hoe betaal je een leasefiets?

Lees meer
Terug naar fietsnieuws

Contacteer ons

koffie, thee of isotone sportdrank staan voor je klaar