Fietsleasing: een zorgeloze rit voor werkgever én werknemer

Kostenneutraal voor werkgevers en tot 40% goedkoper dan een privéaankoop voor werknemers.

Play movie
  • + 1.300Organisaties die klant zijn bij o2o Bicycle Leasing
  • + 370.000Werknemers met toegang tot een o2o leasefiets
  • + 1.400Fietshandelaars in het o2o netwerk

Fietsleasing

Fietser-Dirk-op-zijn-leasefiets-met-fluevest
Voordelen-van-fietsleasing

Voordelen van fietsleasing

Ontdek hier de voordelen van fietsleasing voor werkgevers

We zijn trots dat deze klanten deel uitmaken van ons peloton!

Waarom kiezen voor o2o Bicycle Leasing

Minimum aan administratie dankzij ontzorgende tools

Met onze gebruiksvriendelijke tools maken we het je zo makkelijk mogelijk: keur orders goed in één muisklik, ontvang digitale facturen en teken alle documenten digitaal. We ontwikkelen onze tools ook steeds verder om ze nog meer af te stemmen op jouw noden!

Begeleiding van onze experten tijdens het hele traject

Van een fietsbeleid op maat opstellen en het addendum aan het arbeidscontract opmaken tot loonruilberekeningen, wij staan voor je klaar. En je team warm maken voor fietsleasing? Daarvoor dienen onze gratis kick-off sessies en testevents!

Zorgeloos fietsen voor werknemers

Ons netwerk van meer dan 1.400 fietshandelaars is het grootste in België. Daarnaast bieden we ook een ruime keuze aan meer dan 580 fietsmerken én een volledig servicepakket. Met ons gaan je werknemers zorgeloos op weg!

De meest verregaande integraties met partners

Onze tools integreren naadloos met de meeste flexibele verloningspartners en cafetariaplannen in België. Zo beheer je je payroll veel eenvoudiger én houd je het totale pakket van voordelen voor je werknemers beheersbaar.

explore usA

National Parks

california

Yosemite

wyoming・montana・idaho

Yellowstone

utah

Bryce Canyon

washington

Mount Rainier

california・nevada

Death Valley

washington

Olympic

montana

Glacier

arizona

Grand Canyon

Swipeflow
Swiper JS & Webflow Integration
Created by Ficturo
ficturo.com

Hoe werkt fietsleasing voor werkgevers?

Contacteer onze experts

Interesse in loonoptimalisatie via fietsleasing, maar heb je nog vragen of ben je op zoek naar extra info? Onze experts staan je graag bij met raad en daad, en dat volledig vrijblijvend!

Contacteer ons >

Fietsplan en fietsbeleid op maat van jouw organisatie

Bij o2o Bicycle Leasing ontzorgen we, en dat nemen we letterlijk! Daarom begeleiden we je bij het opstellen van een fietsplan op maat en leveren we je een template voor je fietsbeleid aan. En de interne communicatie over fietsleasing? Ook die krijg je van ons!

Gratis kick-off en testevents

Werknemers helemaal warm maken voor fietsleasing? Dat kunnen we als de beste! Tijdens onze wervelende kick-off sessies lichten we de voordelen van fietsleasing toe, en op onze sfeervolle testevents kunnen je werknemers gratis fietsen testen, advies inwinnen bij onze experts én hun leasefiets al ter plaatse bestellen.

Zorgeloze opvolging voor HR

Via onze Fleet & HR-tool ontzorgen we zoveel mogelijk. Keur in één muisklik offertes goed, doe budgetchecks en vraag testevents aan. De tool koppelt naadloos met de myo2o Biker-tool waar werknemers zelf de bruto- en nettobijdrage van hun fiets simuleren en bestellingen plaatsen. Bovendien bieden we integraties met de meeste cafetariaplannen en flexpartners!

Ontdek onze partners >

Wat is fietsleasing?

Maar liefst drie op vier grote organisaties en één op twee kleine organisaties biedt fietsleasing aan. Fietsleasing is dus heel populair, maar wat is fietsleasing nu juist? En hoe werkt het?

Eenvoudig gezegd is fietsleasing een interessant extralegaal voordeel waarbij werknemers via hun organisatie een fiets kunnen leasen voor een vooraf bepaalde periode. Het is toegankelijk voor zowel arbeiders en bedienden als ambtenaren en statutairen.

Download de fietsleasegids

Het leukste peloton van ’t land

o2o’ers, dat zijn stuk voor stuk geëngageerde experten die zich dag in dag uit inzetten om zorgeloze fietsleasing aan te bieden (en daarnaast ook gewoon veel plezier maken).

o2o ontstond vanuit een passie voor de fiets en een verlangen om mensen de efficiëntie van deze mobiliteitsoplossing te tonen. Vandaag zijn er dankzij de snel evoluerende technologie maar weinig dingen die je niet kan met de fiets.

Daarom geloven we in ‘think bicycle first’, waarbij de fiets het eerste vervoersmiddel is waar mensen aan denken als ze zich verplaatsen. Daarvoor moet de fiets natuurlijk betaalbaar en toegankelijk zijn. En laat dat nu net zijn wat we met fietsleasing willen realiseren voor zoveel mogelijk werknemers.

Play movie

Onze klanten

Trap fietsleasing vlot op gang met o2o Bicycle Leasing

Als werkgever genieten van alle voordelen van fietsleasing zonder administratieve rompslomp? Dat kan met o2o Bicycle Leasing!

Boek een demo

Fietsnieuws

Wat is fietsleasing?

Wat is fietsleasing nu precies? En hoe werkt het? In deze blog leggen we je het allemaal glashelder uit!

Fietsleasing in het cafetariaplan: hoe werkt dat?

Fietsleasing als populair extralegaal voordeel opnemen in je cafetariaplan? Dat kan supereenvoudig! Hoe je dat doet, leggen we uit in deze blog.

Lighthouse springt vlot op de trappers met o2o fietsleasing

Reno Van Impe, People Ops Coordinator, legt in onderstaande video uit waarom ze bij Lighthouse zo enthousiast zijn over o2o fietsleasing.

Neem contact op

Heb je vragen over fietsleasing? Contacteer ons gerust telefonisch of via mail. Zit je met twijfels over het opstarten van fietsleasing? Boek een meeting in met onze experts, zij wijzen je de weg!