fbpx
DSC02400

Gelukkige en gezonde werknemers

daar doen we het voor

Het aanbieden van fietsleasing heeft heel wat voordelen. Door de recuperatie van het brutoloon en de patronale bijdrage, is het een kostenneutraal verhaal. Fietsleasing zorgt bovendien voor een drie- of vierjarig engagement van je werknemers én is een investering in de uitstraling en het welzijn van jouw bedrijf. Daarnaast zorgt fietsen voor gelukkigere én gezondere werknemers, wat je zal voelen in de prestaties op de werkvloer!

DSC05538

Wat is fietsleasing

vlot met o2o

Fietsleasing is een interessant extralegaal voordeel waarbij werknemers via hun bedrijf de kans krijgen om een fiets te leasen. Bied je als werkgever fietsleasing aan? Dan heb je een extra troef in handen om talent aan te trekken, binnen te halen én te behouden.

De voordelen

plus samenwerken met het tofste team

  • Volledige ontzorging van A tot Z

  • Extralegaal voordeel

  • Gelukkige en gezonde werknemers

  • Duurzame mobiliteit

  • Gemakkelijk en plezant

Neem contact met ons op

wij helpen je

Download onze whitepaper >

https://www.o2o.be/nl/download-onze-wat-is-fietsleasing-whitepaper/

Hoe werkt het

o2o doet het werk voor jou

1. Opmaak fietsplan

We beginnen met een duidelijk en legaal fietsplan. Daarin leggen we vast met welk budget je werknemer de fietsleasing betaalt en welke services actief zijn.

2. Communicatie

Goede communicatie is goud waard. Wij ondersteunen met inspirerende video’s, een helder stappenplan en handige presentaties. Zo gaat iedereen goed geïnformeerd op weg!

3. Eenvoudig beheer

Je fietslease aanvragen beheren en verwerken, doe je met onze praktische online tools! Maximale ontzorging voor je Fleet en HR-team, da’s waar wij naar streven.

4. Fietscultuur installeren

Je team warm maken voor de fiets? Wij helpen met een knallende kick-off, o2o presentaties op maat, webinars en/of video’s. Ook na de start organiseren we infosessies en leuke acties om de fietskriebels te stimuleren.

5. Rollen maar

Via onze online tools wordt ook de payrol stukken eenvoudiger. Zo geniet je van automatische maandelijkse facturatie - en beheerde je je contracten nog nooit zo simpel en efficiënt!

Vraag een demo aan

Verhalen

hoor je het eens van een ander

Lees meer verhalen

en laat je inspireren

Partners

Vrienden voor het leven

Via onze slimme digitale tools, die we integreren met de interface van onze partners, nemen we de administratie zoveel mogelijk uit handen... waardoor een vlot beheer van de fietsvloot een fluitje van een cent wordt.