fbpx

Inspiratie voor jouw nieuwe lease fiets: Win tickets voor Velofollies!

Terug naar fietsnieuws

Van 17 tot en met 19 januari is het opnieuw zover: Velofollies in Kortrijk. Velofollies is ook dit jaar de grootste en meest gevarieerde fietsbeurs in de Benelux. De ideale plaats dus om inspiratie op te doen voor jouw nieuwe lease fiets! Maak kans op 2 duotickets voor dit niet te missen evenement.

Leestijd: 1 min

Naar Velofollies met o2o

Neem deel aan de o2o Facebook en Instagram wedstrijd en maak kans op een van de twee duotickets Velofollies 2020. Het ideale moment om inspiratie op te doen voor jouw nieuwe lease fiets! Like de social media pagina van o2o, deel het bericht en vertel het door aan je fietsbuddy’s. Wie weet ga jij aan de haal met één van de twee duotickets.

Inspiratie voor jouw nieuwe lease fiets

Je wil dit jaar graag starten met fietsleasing, maar hebt nog geen idee met welke fiets je zal rondrijden… Dat kan, want het aanbod is ruim, heel ruim zelfs. Velofollies is uitgegroeid tot de grootste en meest gevarieerde fietsbeurs in de Benelux en daarom ook dé plaats om inspiratie op te doen voor jouw nieuwe fiets!

Test en bezichtig alle nieuwigheden in de fietswereld: van BMX en mountainbike tot racefiets en van stadsfiets tot e-bike. Ook vind je er naast het uitgebreide fietsaanbod een compleet gamma van accessoires, fietskledij, fietstrips en – tips.

Bovenop deze nieuwste trends en collecties wordt de beurs doorspekt met boeiende randactiviteiten zoals praatcafés met (ex-)wielrenners, ploegvoorstellingen en signeersessies. Velofollies biedt je een totale fietservaring, de bijnaam ‘de eerste wielerklassieker van het jaar’ is dan ook niet uit de lucht gegrepen.

Wil jij kans maken op een duoticket, ga dan snel naar onze o2o      

Bron: www.velofollies.be

Vond je dit artikel interessant?

Wie weet heeft jouw netwerk er ook wat aan! Deel dit artikel en inspireer anderen met handige tips en advies rond duurzame mobiliteit.

Terug naar fietsnieuws

Contacteer ons

koffie, thee of isotone sportdrank staan voor je klaar