De tofste fietsleasing van het land!

Goed nieuws! Je bedrijf heeft voor o2o fietsleasing gekozen. De enige inspanning die je nu nog moet leveren, is die óp de fiets. Dit is hoe het werkt, wat het kost en wie het fikst.

100% Vrije keuze

 • Een bakfiets, een koersvelo, een speedpedelec of toch een plooifiets? Je kiest zelf je favoriete merk en model.

 • Gehecht aan je fietsenmaker van om de hoek, of toch liever die fietswinkel vlak bij het werk? Geen probleem, wij regelen alles.

 • Bepaal zelf welk bedrag je jaarlijks wil spenderen voor het onderhoud van je fiets.

Snel en comfortabel op weg

 • Pechbijstand.
  Pech onderweg? Geen zorgen, we helpen je 7/7 uit de nood, waar ook in België, Nederland of Luxemburg.

 • Onderhoud.
  De fietshandelaar van jouw keuze houdt je fiets in topconditie en contacteert je zelf voor onderhoud.

 • Mobiele hersteldienst.
  Remmen die slepen, een achterlicht dat niet meer mee wil? Onze mobiele herstellers komen naar je toe, bij je thuis of op het werk.

Financiële gemoedsrust

 • Fiscaal voordelig.
  Via myo2o Biker kan je zien hoeveel je fiscaal bespaart voor je je bestelling plaatst.

 • Service budget inbegrepen.
  Met het service budget financier je het onderhoud en de herstellingen van jouw fiets zonder zelf je portefeuille boven te halen.

 • Omniumverzekering.
  Je fiets is omnium verzekerd bij beschadiging of diefstal in België én het buitenland + Extra garantie.

Vind de fiets van je dromen

Echt fietsplezier begint bij een comfortabele fiets die bij jou, jouw gezin, pendelafstand of sportieve ambities past. Heb je de bedrijfslogincode van je HR manager ontvangen? Dan kun je aan de slag!

Hoeveel kost jouw ideale leasefiets jou?

Registreer je op myo2o Biker met jouw bedrijfslogincode. Hier simuleer je jouw bijdrage voor jouw droomfiets zoveel je wil alvorens te bestellen. Je kan er je leaseprijs, bruto en netto bijdrage berekenen op basis van een richtprijs of offerte van jouw fietshandelaar.

Jouw leasefiets kiezen met de fietswijzer

Bij o2o heb je 100% vrije keuze van merk. Kan je hulp bij gebruiken bij het kiezen van een fiets? Met de o2o fietswijzer zetten we op jou op weg!

Je weet welke droomfiets je wil

Vind jouw favoriete fietshandelaar voor advies en een testrit. Is jouw fietshandelaar nog geen partner in het steeds groeiende o2o-netwerk? Dan contacteren wij hen voor jou! Wil je een online fietsmerk zoals Cowboy of Canyon, dan kan dat ook.

Vind jouw ideale fietshandelaar

 

Droomfiets gevonden, getest en goedgekeurd?
Vraag een offerte aan je fietshandelaar (checklist voor jouw offerte) en laad deze op in jouw myo2o Biker account.

I want to ride my bicycle

Alles in gereedheid gebracht? Bestel jouw leasefiets via myo2o Biker en volg hier alles verder op. Zodra je een fiets leaset via o2o, kan je op elk moment je fietsstatus bekijken, je resterend servicebudget consulteren en de FAQ’s raadplegen.

Nieuws

Fietsplezier

Fietsfacts, voor jou gecheckt

Waarom vinden wij fietsen eigenlijk zo prachtig? Wij zochten het voor u uit, en kwamen tot enkele belangrijke ‘fietsfacts’, die u hopelijk overtuigen om op dat stalen ros te (blijven) springen.

Fietsplezier, Speed pedelec

Niet surplacen, maar fietsen door die winter!

Wij helpen je graag een om weer op dat zadel te gaan zitten in deze koude maanden en geven je een duwtje om aan te zetten. Met deze tips, zal je niet surplacen in de winter.

Actueel, Fietsplezier

Geef fietsendieven deze winter geen kans met onze 4 tips

Kortere dagen betekent ook langere nachten. Het hele land wordt steeds vroeger gehuld in meer dan 50 tinten grijs. Lekker gezellig als je binnen zit, maar diezelfde duisternis speelt natuurlijk ook in de kaart van zij met minder sympathieke plannen. Geef fietsendieven deze winter geen kans met onze 4 tips. 

Team