De tofste fietsleasing van het land!

Goed nieuws! Je bedrijf heeft voor o2o gekozen. De enige inspanning die je nu nog moet leveren, is die óp de fiets. Dit is hoe het werkt, wat het kost en wie het fikst.

100% Vrije keuze

 • Een bakfiets, een koersvelo, een speedpedelec of toch een plooifiets? Je kiest zelf je favoriete merk en model.

 • Gehecht aan je fietsenmaker van om de hoek, of toch liever die fietswinkel vlak bij het werk? Geen probleem, wij regelen alles.

 • Bepaal zelf welk bedrag je jaarlijks wil spenderen voor het onderhoud van je fiets.

Snel en comfortabel op weg

 • Pechbijstand.
  Pech onderweg? Geen zorgen, we helpen je 7/7 uit de nood, waar ook in België, Nederland of Luxemburg.

 • Onderhoud.
  De fietshandelaar van jouw keuze houdt je fiets in topconditie en contacteert je zelf voor onderhoud.

 • Mobiele hersteldienst.
  Remmen die slepen, een achterlicht dat niet meer mee wil? Onze mobiele herstellers komen naar je toe, bij je thuis of op het werk.

Financiële gemoedsrust

 • Fiscaal voordelig.
  Via myo2o Biker kan je zien hoeveel je fiscaal bespaart voor je je bestelling plaatst.

 • Service budget inbegrepen.
  Met het service budget financier je het onderhoud en de herstellingen van jouw fiets zonder zelf je portefeuille boven te halen.

 • Omniumverzekering.
  Je fiets is omnium verzekerd bij beschadiging of diefstal in België én het buitenland.

Vind de fiets van je dromen

Echt fietsplezier begint bij een comfortabele fiets die bij jou past. Een fiets die aangepast is aan je gezinssituatie, de afstand tot je werk of je sportieve ambities. Heb je je bedrijfslogincode gekregen van je HR manager? Dan kun je aan de slag.

Kies je fiets bij een fietshandelaar
naar keuze

Al meer dan 500 fietshandelaars zijn aangesloten bij het o2o-netwerk, en we blijven groeien. Je kan bij hen terecht voor advies en een testrit. Is jouw favoriete fietsenmaker nog geen partner van o2o? Geen probleem, geef ons een seintje en we starten een samenwerking op.
Wil je een fiets bestellen via de online merken Cowboy of Canyon, dan kan dat.

Vraag een offerte
voor jouw droomfiets

Droomfiets gevonden, getest en goedgekeurd? Vraag dan een gedetailleerde offerte aan je fietshandelaar. Ontdek hier welke informatie je best in de offerte laat opnemen.

Simuleer je leaseprijs
en bestel je fiets via
het ‘myo2o-platform’

Heb je de offerte met alle nodige informatie voor je droomfiets in de hand? En heb je van je werkgever jouw bedrijfslogincode ontvangen? Log dan in op de myo2o-pagina. Je kunt er je leasingtarief, bruto en netto bijdrage berekenen. Ben je akkoord met de prijs, dan kun je meteen je fiets bestellen.

Beheer jouw o2o droomfiets
fietsleasing-pagina

Zodra je een fiets leaset via o2o, kan je digitaal via ‘myo2o Biker’ op ieder moment je orderstatus bekijken, je resterend servicebudget consulteren en onze FAQ’s raadplegen.

Nieuws

Fietsplezier, Werknemer

Blijf in uw kot met deze boeken over fietsen!

Woelige tijden. En hoelang ze nog zullen duren is voor iedereen koffiedik kijken. Dus laat ons er met z’n allen het beste van maken. Het team van o2o stak (via een videochat weliswaar) de koppen bij elkaar en maakte een selectie van 5 boeiende boeken over fietsen; voor elk wat wils. Zet je rollen buiten, leg een boek op je stuur en je bent vertrokken voor uren cultureel verantwoord sportplezier.

Lees meer
Actueel, Fietsplezier, Werknemer

Bestel jouw leasefiets online bij jouw lokale fietshandelaar

De lentekriebels zijn in het land, maar de meesten onder ons zitten nu omwille van het coronavirus thuis te werken. Het ideale moment om te dromen van frisse woon-werk ritten en lange zomerse fietstochten in het weekend? Door het coronavirus zijn heel wat fietshandelaars gesloten. Toch zijn ze bereikbaar via telefoon, mail en soms zelfs via videocall! Ondersteun jouw lokale fietshandelaar door jouw leasefiets digitaal te bestellen en fiets tegen de zomer rond op jouw gloednieuwe droomfiets.

Lees meer
Acties, Actueel, Fietsplezier, Tips voor bedrijven, Werkgever

Klap mee met o2o op de nationale Applausdag voor de fietspendelaar!

Het begin van de lente is traditioneel het moment waarop veel fietsers hun tweewieler opnieuw bovenhalen. Het ideale moment dus om als HR manager de fietsers in jouw onderneming een warm welkom te geven en zo de fietscultuur extra te stimuleren. Klap mee met o2o op de nationale applausdag voor fietsers!

Lees meer
Team