fbpx
DSC02400

Gelukkige en gezonde werknemers

daar doen we het voor

Fietsen is goed voor je. Dat weten we ondertussen allemaal. Het zorgt niet enkel voor een aardige duit extra op het einde van de rit (hallo fietsvergoeding, vaarwel benzinebudget), het is ook beter voor het milieu. En da’s natuurlijk niet alles. Ook ons lichaam én hoofd worden gelukkig(er) van een dagelijks fietstochtje. Je voelt je veel beter en je productiviteit schiet de hoogte in. Klaar om je blije en gemotiveerde collega’s te ontvangen?

Contacteer ons

wij helpen je graag

DSC05538

Wat is fietsleasing

vlot met o2o

Overtuigd van fietsleasing, maar geen zin in de administratieve rompslomp? Dan zit je goed bij o2o! Dankzij onze slimme online tools - en vlotte samenwerking met je flexpartner - nemen we de administratie zo veel mogelijk uit handen. Zowel voor, tijdens als na de start. Enneuh… met fietsleasing krijg je er bovendien een enorm fiscaal voordeel bovenop. Da’s ook mooi meegenomen!

De voordelen

plus samenwerken met het tofste team

  • Volledige ontzorging van A tot Z

  • Extralegaal voordeel

  • Gelukkige en gezonde werknemers

  • Duurzame mobiliteit

  • Gemakkelijk en plezant

Start fietsleasing

wij helpen je

Download ons E-book

gratis uitleg

DSC05609

Hoe werkt het

o2o doet het werk voor jou

1. Opmaak fietsplan

Klaar om die fietsleasing vlot uit te rollen? Top! We beginnen alvast met een duidelijk en legaal fietsplan. Daarin leggen we vast met welk budget je werknemer de fietsleasing betaalt en welke services actief zijn.

2. Communicatie

Goede communicatie is goud waard. Wij ondersteunen met inspirerende video’s, een helder stappenplan en handige presentaties. Zo gaat iedereen goed geïnformeerd op weg!

3. Eenvoudig beheer

Je fietslease aanvragen beheren en verwerken, hoe doe je dat? Met onze praktische online tools, natuurlijk! Maximale ontzorging voor je Fleet en HR-team, da’s waar wij naar streven. Zodat jij amper iets hoeft te doen.

4. Fietscultuur installeren

Je team warm maken voor de fiets? Wij helpen met een knallende kick-off, o2o presentaties op maat, webinars en/of video’s. Ook na de start organiseren we infosessies en leuke acties om de fietskriebels bij je collega’s te stimuleren.

Start fietsleasing

wij helpen je

Download ons E-book

gratis uitleg

Verhalen

hoor je het eens van een ander

Lees meer verhalen

en laat je inspireren

DSC05573

Partners

Vrienden voor het leven

Onze flexpartners zijn onze bondgenoten. Samen hebben we hetzelfde doel voor ogen (het HR-team maximaal ontzorgen) en spreken we dezelfde taal (doorgedreven automatisatie). Via onze slimme digitale tools, die we integreren met de interface van onze partners, nemen we de administratie zoveel mogelijk uit handen... waardoor een vlot beheer van de fietsvloot een fluitje van een cent wordt. Cafetariaplan, loonruilberekening of mobiliteitsbudget? Allemaal goed!

Contacteer ons

koffie, thee of isotone sportdrank staan voor je klaar