DSC05558

Ambtenaren op de fiets

met of zonder koerstenue

Dankzij de nieuwe Vlaamse wetgeving is duurzame fietsmobiliteit voor openbare besturen eindelijk een feit. Daardoor kunnen nu ook ambtenaren van steden, gemeenten, provincies en de Vlaamse overheid voordelig een fiets leasen. Fietsleasing voor ambtenaren, dat betekent nog meer mensen op de fiets - en daar zijn we bij o2o heel blij mee!

VisualBevragingstool

Wat is fietsleasing

gemakkelijk met o2o

Dankzij de nieuwe wetgeving kunnen personeelsleden vrijwillig - én fiscaal voordelig - vakantiedagen, een deel van hun eindejaarstoelage of fietsvergoeding inruilen voor fietsmobiliteit.

De voordelen

ja, er is meer

  • Volledige ontzorging van A tot Z

  • Extralegaal voordeel

  • Gelukkige en gezonde werknemers

  • Duurzame mobiliteit

  • Gemakkelijk en plezant

Neem contact met ons op

wij helpen je

Hoe werkt het

o2o doet het werk voor jou

1. Opmaak fietsplan

We stellen een duidelijk en legaal fietsplan op. Daarin leggen we vast met welk budget de werknemer de fietsleasing betaalt en welke services actief zijn.

2. Communicatie

Wij ondersteunen met inspirerende video’s, een helder stappenplan en handige presentaties. Zo gaat iedereen goed geïnformeerd op weg!

3. Eenvoudig beheer

Je fietsleaseaanvragen beheren en verwerken, doe je met onze praktische online tools! Maximale ontzorging voor je Fleet en HR-team, da’s waar wij naar streven.

4. Fietscultuur installeren

Je team warm maken voor de fiets? Wij helpen met een knallende kick-off, o2o presentaties op maat, webinars en/of video’s. Ook na de start organiseren we infosessies en leuke acties om de fietskriebels te stimuleren.

Verhalen

hoor je het eens van een ander

Lees meer verhalen

en laat je inspireren

Partners

vrienden voor het leven

Via onze slimme digitale tools, die we integreren met de interface van onze partners, nemen we de administratie zoveel mogelijk uit handen... waardoor een vlot beheer van de fietsvloot een fluitje van een cent wordt.