Scherm­afbeelding 2023-03-24 om 13.43.03

Een knallend fietsevent voor je werknemers

alles loopt op wieltjes

Wist je dat wij knallende fietsevents organiseren bij onze klanten om fietsleasing vlot op gang te trappen? Zodra je fietsplan met o2o is opgestart, komen we met plezier naar je toe gesprint voor een spetterend testevent of een inspirerende kick-off sessie. Zo helpen we jouw werknemers vlot op weg naar hun ideale fiets.

Benieuwd hoe zo'n testevent er uit ziet?

geloof ons, 't is plezant

Zin in een knallend event voor jouw werknemers?

1. Je bent al klant bij o2o

Super, dan fietsen er waarschijnlijk al heel wat werknemers rond op hun leasefiets! Zin om nog meer collega's in het zadel te krijgen en de fietscultuur in je organisatie nog te vergroten? Vraag dan in een paar kliks een testevent of kick-off sessie aan in je myo2o Fleet & HR, waar en wanneer jij wil. Dit kan ook meerdere keren per jaar!
Plan een event

2. Je bent nog geen klant bij o2o

Dan kan je momenteel nog geen fietsevent aanvragen. Heb je wel interesse om fietsleasing aan te bieden aan je werknemers? Neem dan contact op met één van onze Bike Lease Experts om samen een fietsplan op maat van jouw organisatie op te stellen. De opstart loopt met onze online tools super vlot, dus voor je 't weet, komen we ook bij jou langs voor een knallende kick-off.

Neem contact op