1.00_11_55_23.Still011

Bij o2o ben je vrij in de keuze van je leasefiets: wat kies jij?

We zetten de verschillende fietstypes voor jou op een rijtje

02 (Elektrische) Stadsfiets

Een stadsfiets is veelzijdig en praktisch: ideaal voor de dagelijkse woon-werkverplaatsingen in de stad of landelijk gebied. Met een comfortabele houding kom je goed gehumeurd aan op het werk of geniet je van de ontspannende fietstochtjes in het weekend.

Ik zoek een stadsfiets

stromer speedpedelec Speed Pedelec

Heb je een langere afstand te overbruggen in je woon-werkverkeer? Dan kies je best voor een snelle e-bike zoals een speed pedelec met een snelheid tot 45 km/u. Tegenwoordig zijn er heel veel versies en merken op de markt. Wij tonen je de meest populaire merken en hun plussen en minnen.

Ik zoek een speed pedelec

05 (Elektrische) Cargofiets

Een cargofiets is een zeer praktische fiets met heel wat ruimte om kinderen, dieren of boodschappen te vervoeren: ideaal voor dagelijks gebruik! Deze fiets is zeer robuust en kan heel wat belasting aan. Cargofietsen zijn er in alle types en maten.

Ik zoek een cargofiets

Racefiets (Elektrische) Racefiets

Met een racefiets zoef je vlot over verharde ondergronden. Racefietsen zijn licht, snel en wendbaar. Je fietst efficiënt in een sportieve houding. Deze fiets is ideaal voor snelle woon-werkverplaatsingen en uitdagende fietstochten in het weekend.

Ik zoek een racefiets

06 (Elektrische) Gravelfiets

Een gravelfiets laat je comfortabel over onverharde wegen en grindpaadjes rijden. Je hebt op deze fiets een iets meer ontspannen zitpositie in vergelijking met een racefiets. Een gravelfiets biedt je een goede mix van comfort en snelheid. Deze tweewieler is voorzien van bredere banden met profiel die je meer grip geven.

Ik zoek een gravelfiets

04 (Elektrische) Trekkingfiets

Een trekkingfiets is een veelzijdige tweewieler die zich thuisvoelt in verschillende omgevingen en op verschillende ondergronden. Deze fiets is vaak iets lichter dan een stadsfiets met meer versnellingen en een sportievere zithouding.

Ik zoek een trekkingfiets

07 (Elektrische) Mountainbike

Een mountainbike laat je genieten van een fietstochtje in de bossen of op uitdagende veldwegen: sportief fietsen dus met voldoende grip op lastig en onverhard terrein. Met het grote versnellingsbereik klim je met gemak die steile hellingen op en de aangepaste vering zorgt voor een comfortabele rit over het meest ruige terrein.

Ik zoek een mountainbike

08 (Elektrische) Vouwfiets

Een vouwfiets plooi je eenvoudig op tot een compacter formaat en is makkelijk mee te nemen op het openbaar vervoer of in de koffer van je wagen. Ideaal wanneer je met de trein pendelt en nog een stukje moet fietsen naar en van het station. Een handige vouwfiets is licht en draag of rol je ook ingeklapt gemakkelijk overal mee naartoe.

Ik zoek een vouwfiets

DSC00582

Welke fiets past bij jou?

De keuze van je leasefiets is afhankelijk van jouw noden, en die zijn voor elke werknemer anders. Woon je niet al te ver van het werk? Dan kan een comfortabele e-bike voor jou de beste keuze zijn. Breng je dagelijks de kinderen naar school voor je naar het werkt rijdt? Dan komt een handige cargofiets zeker van pas. Moet jij een vrij lange afstand overbruggen en heb je een veilige fietsroute? Dan is een snelle speed pedelec voor jou het meest efficiënt. Of misschien kies jij liever een mountainbike, racefiets of vouwfiets die ook van pas komt tijdens het weekend?
Keuze genoeg! Zolang je maar geniet van je fietstochtjes en je comfortabel je weg doorheen het verkeer vindt.

Geraak je er niet meteen aan uit? Geen zorgen, want onze Fietswijzer helpt je snel op weg om het fietstype te kiezen dat perfect bij jouw noden past.