Wij

Onze twee oprichters, de broers Koen en Wim Floré, hebben altijd genoten van fietsen. Ze koersten, sprongen op de mountainbike en maakten tijdens hun ingenieursstudies een eigen speed pedelec avant la lettre. Al snel zagen ze in de (elektrische) fiets een vervoersmiddel dat de auto kon overtreffen. Ze gingen van experiment naar inzicht, tot ze al fietsend op het idee kwamen om voor fietsleasing te gaan. Hun fietspassie, de affiniteit met B2B en de fiscale hefboom, zouden al snel een ideale combo blijken om dit verhaal op de Belgische kaart te zetten.  

Het idee werd een bedrijf, dat niet enkel de fiets, maar de algemene roep naar duurzame mobiliteit hoog in het vaandel zou dragen. o2o was een feit. De broers trokken met Tom Maes een derde ankerpunt aan. Ze ondersteunden werkgevers bij het administratieve luik van de leasing, en gaven werknemers de mogelijkheid de fiets van hun dromen te hebben. Voeling met de HR-wereld was van primordiaal belang, integratie bij alle grote sociale secretariaten was dan ook een van de eerste doelen. Zo nemen we de administratieve last bij HR-verantwoordelijken weg, en wordt hun workload niet groter.

Samen zetten we koers naar een voordelige en gezonde toekomst 

De overvloed aan passie, wakkerde bij velen een vuur aan. Bedrijven en organisaties kozen voor o2o, en al snel werd de Gentse start-up een gerespecteerde speler in het fietsleasing-landschap. Het online-platform breidde uit in mogelijkheden en developers, die maakten dat o2o op IT-vlak zijn eigen, sterke stempel kon drukken. 

Ondertussen bestaan we uit een geolied team fietsfanaten, elk met een gepaste achtergrond. Het o2o-peloton is een groep die niet houdt van surplacen, maar wil werken aan een fietscultuur waar zoveel mogelijk werknemers van kunnen genieten. We staan altijd klaar, staan open voor feedback en willen niets liever dan blijven verbeteren.

 

We make you(r) ride easier!

Getekend, 

Team o2o