Wat doet o2o – fietsen, met de wind mee

Fietsen is vrijheid. Alle wegen liggen open voor jou: die naar Rome – of gewoon die naar je werk. En om die wegen veilig, comfortabel en zorgeloos te kunnen berijden, heb je nood aan een betrouwbare en veilige fiets.

Via onze slimme fietsleasing voor bedrijven, zorgen we voor een vertrouwd stalen ros (of luxepaard, kies maar) dat altijd voor je klaar staat. Droom gerust weg van het geknerp onder je banden en het geronk van je dynamo… jouw fiets snort letterlijk van plezier wanneer je dat zadel opkruipt – en misschien snor jij stiekem wel mee.

Met andere woorden: bij o2o kiezen we steeds voor de vlotste route – ‘t is te zeggen, gemakkelijke oplossingen voor al onze pelotonrijders. Van het HR-team, de werknemers, de fietshandelaars tot onze flex partners: iedereen deelt mee in de fietsvreugde.

De voordelen – naast het fietsen

  • o2o is vrijheid: vrij in fietstype, -merk en -route
  • o2o is gemakkelijk: zorgeloos onderweg met een uitgebreid servicepakket
  • o2o is duurzaam: je fiets krijgt een tweede leven
  • o2o is voordelig: geen onvoorziene kosten
  • o2o is enthousiast: wij zorgen voor fietskriebels

Wie is o2o – fietsen, da’s een passie

Hoi! Wij zijn o2o. Een enthousiast team – met (minstens) één gezamenlijke passie: de fiets. Onze twee oprichters, de broers Koen en Wim Floré, hebben altijd genoten van fietsen. Ze koersten alsof hun leven ervan af hing, sprongen liefst dagelijks op de mountainbike en… maakten tijdens hun ingenieursstudies een eigen speed pedelec avant la lettre. Zomaar. Omdat ze dat konden. Al snel zagen ze in de (elektrische) fiets de ideale vervanger voor koning auto. Tel daar hun ruime ervaring in ondernemen en fiscaliteit bij… en hup, o2o fietsleasing was geboren.

Intussen groeide o2o uit tot een geolied team boordevol fietsfanaten. We houden niet van ter plaatse trappen, maar willen werken aan een bloeiende fietscultuur. Samen zetten we koers naar een voordelige en gezonde toekomst! Maak jij binnenkort deel uit van ons peloton? Wij staan alvast te trappelen om jou te ontmoeten…

Getekend, 

Team o2o