Stromer Speedpedelec

Speed pedelec

Gaat jouw voorkeur uit naar een speed pedelec?

stromer ST5
Minnen & plussen
Je haalt met gemak tot wel 45km/h
Je komt vlot en snel aan op je bestemming
Ontspannen rit door de krachtige ondersteuning
Bij een middenmotor is de kracht beperkt
Elektrische ondersteuning tot maximaal 45 km/h
Met een speed pedelec wil je zo vlot en snel mogelijk op je bestemming raken en toch nog een fysieke inspanning leveren. Je kan 45 km/h gaan, maar dat wil niet zeggen dat dat moet! Wil je zelf graag wat bijtrappen? Ook geen probleem! Zelf zo weinig mogelijk inspanning leveren? Jouw speed pedelec schiet je te hulp waar nodig. Wat je ook kiest, je wint tijd en komt moeiteloos en zweetvrij aan op je bestemming.

Kies de juiste motor
Bij elektrische ondersteuning hoort een middenmotor of een achterwielmotor. Welke motor je kiest, is heel belangrijk! Kies je een middenmoter? Dan is de kracht vaak eerder beperkt en zal je niet altijd 45km/h kunnen halen. Een achterwielmotor is dan weer krachtiger. Wil je grote afstanden afleggen met maximale ondersteuning? Kies dan een model met voldoende batterijcapaciteit. Bekijk de specificaties van de fabrikant, laat je goed informeren door je fietshandelaar en maak zeker een testrit voor aankoop.

Veilig op weg met je speed pedelec
Het is verplicht om een speed pedelec in te schrijven bij de Dienst Inschrijvingen Voertuigen en te voorzien van een nummerplaat. Je hebt een rijbewijs (minimum type AM) nodig om ermee te rijden en bent verplicht een goedgekeurde helm (conform EN1078) te dragen die de slapen en het achterhoofd goed beschermt.

Veel gekozen merken van speed pedelecs

Stromer Stromer

De meest geleasde speed pedelecs bij o2o? Dat zijn die van Stromer! Met Zwitserse ingenieursvaardigheden, nieuwe technologieën, digitale connectie en een futuristisch design speelt Stromer slim in op de hedendaagse fietsnoden.

Bezoek Stromer

Klever Klever

Klever wil fietshelden voorzien van een waardig alternatief voor de wagen. Zo heeft Klever zelfs een speed pedelec met richtingaanwijzers! Deze speed pedelecs staan ook bekend om hun grote accu’s met een gigantisch bereik tot wel driehonderd kilometer!

Riese Muller Riese & Müller

De snelheidsduivels van Riese & Müller zijn tot in detail uitgewerkte speed pedelecs van de hoogste kwaliteit, steeds met innovatieve technologie en een vernieuwend design.

Aska Aska

De speed pedelecs van ÅSKA zijn built to last. Het merk stelt rijcomfort centraal en verliest veiligheid daarbij niet uit het oog. Met deze tijdloze speed pedelecs kan je genieten van jarenlang rijplezier.

Ellio Ellio

Bij Ellio vind je de speed pedelec van morgen, gemaakt met 100% Belgische expertise. Ben je een early adaptor of spring je er graag uit? Dan zal je gegarandeerd je gading vinden in deze futuristische speed pedelecs met tweewielaandrijving.

Trek Trek

Het alomgekende Trek heeft een ruim aanbod aan speed pedelecs: van een lichtgewicht full-carbon of een snelle forenzenfiets tot een allround speed pedelec. Zo is er voor ieder wat wils.

Norta Norta

Norta is een Belgische fabikant en staat al 90 jaar voor puur fietsplezier, vakmanschap en moderne technologie.

Gazelle Gazelle

De snelle Gazelles, ofwel: de speed pedelecs van Gazelle. Het merk maakt al meer dan 130 jaar fietsen, en heeft tegenwoordig meerdere speed pedelecs in de aanbieding. Deze speed pedelecs zijn onderhoudsarm en betaalbaar.

Vind jouw o2o fietshandelaar

meer dan 1200 om uit te kiezen!