Win een duoticket voor de Lotto Zesdaagse Vlaanderen-Gent

Van 12 tot 17 november zijn alle ogen opnieuw gericht op het mythische Kuipke voor de 79ste editie van de Lotto Zesdaagse Vlaanderen-Gent. Zes dagen lang vecht de wereldtop van het baanwielrennen uit wie de opvolgers worden van Iljo Keisse en Elia Viviani. En jij kan erbij zijn! Neem deel aan de o2o wedstrijd, maak kans op een duoticket en beleef de spanning van de slotdag vanop de eerste rij.

Naar de Lotto Zesdaagse Vlaanderen-Gent met o2o

Neem deel aan de o2o Facebook en Instagram wedstrijd en maak kans op een duoticket voor de slotdag van de Lotto Zesdaagse Vlaanderen-Gent. Geen betere manier om de finale te beleven! Like de social media pagina van o2o, deel het bericht en vertel het door aan je fietsbuddy’s. Wie weet ga jij aan de haal met het felbegeerde duoticket.

Deelnemende duo’s

Publiekslieveling Iljo Keisse zal dit jaar een duo vormen met Mark Cavendish. Hierdoor zijn zij een van dé topfavorieten van 2019. Jasper de Buyst en Tosh Van der Sande zijn deze editie opnieuw aanwezig na hun mooie derde plaats van vorig jaar. Ook de Duitse wereldkampioenen ploegkoers Kluge en Reinhardt tekenen dit jaar present. Het belooft dus wederom een spannende week te worden in het uitverkochte Kuipke.

Afscheid Moreno De Pauw

Oud-winnaar Moreno De Pauw hangt na dit seizoen zijn fiets aan de haak en zal dus voor de allerlaatste keer aan de start verschijnen. De Pauw won de Zesdaagse van Gent in 2017 aan de zijde van Kenny De Ketele. Samen schreven ze nog zes andere zesdaagses op hun naam, waaronder die van Kopenhagen begin februari.

Campenaerts op recordjacht

Na zijn succesvolle poging om het werelduurrecord te verbreken, doet Victor Campenaerts nu ook een aanval op het 5000m-baanrecord van Dirk Baert (6.13.56 in 1981). Benieuwd of hij in een kolkend Kuipke de hoge verwachtingen kan waarmaken.

Wielerfeest

De Lotto Zesdaagse Vlaanderen-Gent is een wielerfeest op en naast de piste: de perfecte mix tussen topsport en animatie. Zoals de traditie het wil, zullen de beste artiesten het Kuipke doen daveren. Op woensdag brengt podiumbeest Coco Jr. iedereen aan het dansen en op donderdag doet schlagerkoningin Laura Lynn de wolken verdwijnen. Vrijdag is het de beurt aan Silvy De Bie en op zaterdag zorgt Garry Hagger voor het allermooiste moment.

Wil jij kans maken op een duoticket, ga dan snel naar onze o2o      

Op zoek naar zorgeloos fietsplezier met de fiets van je dromen aan heel gunstige voorwaarden?