Terug naar fietsnieuws
06.12.2021 - Leestijd: 1 min

o2o wint 8ste editie van Deloitte’s Technology Fast 50

o2o komt als beste uit de bus in Deloitte’s 2021 Technology Fast 50, de lijst van de vijftig snelstgroeiende technologiebedrijven in België.

Deloitte Technology Fast 50: wat is het?

Deloitte Technology Fast 50 zet innovatieve scale-ups en veelbelovende start-ups in de schijnwerpers. Deze ranglijst nomineert bedrijven met een uitzonderlijke groeiprestatie en de winnaars zijn de drijvende krachten achter toekomstige groei.

De competitie kent twee categorieën: Technology Fast 50 en Rising Star. De Fast 50 is de hoofdcategorie, die de 50 snelstgroeiende bedrijven rangschikt op basis van hun gerealiseerde omzetgroei in de afgelopen vier jaar (2018−2021).

Onze groei

o2o bestaat vandaag vijf jaar en in die periode zijn we stevig gegroeid – en dit met een product dat bijdraagt tot een betere wereld. Intussen geven we meer dan 100.000 mensen toegang tot fietsleasing bij meer dan 750 Belgische bedrijven. Deze overwinning is niet alleen een erkenning voor jong Vlaams ondernemerschap. Deze prijs toont aan dat ook in een snelgroeiend bedrijf, technologie én duurzaamheid vlot samengaan.

We zijn superblij met deze prijs: het resultaat van jarenlange toewijding en enthousiasme van het hele o2o-team en iedereen die ons heeft gesteund. Deze erkenning toont dat fietsen en fietsleasing in de lift zit. Het is een extra stimulans om te blijven inzetten op onze missie ‘Zoveel mogelijk mensen op de fiets’.

– Wim Floré, Managing partner

 

Wij installeren fietscultuur

Wil jij ook zoveel mogelijk collega’s op de fiets krijgen? Wij helpen je om de fietscultuur in je bedrijf te laten bloeien en zoeken samen de beste acties uit.

Van inspirerend promomateriaal tot knallende testevents – we lichten de mogelijkheden graag toe tijdens een kort gesprek. Plan een meeting met onze expert.

Vond je dit artikel interessant?

retorische vraag

Wie weet heeft jouw netwerk er ook wat aan! Deel dit artikel en inspireer anderen met handige tips en advies rond duurzame mobiliteit.