fbpx

Win een o2o wieleroutfit dankzij de ‘Omloop Het Nieuwsblad’

Terug naar fietsnieuws

Voorspel jouw top 3 voor de ‘Omloop Het Nieuwsblad’ en win een o2o wieleroutfit!

Vlaanderen en fietsen, het is en blijft een geslaagd huwelijk. Steeds meer werknemers kiezen voor een bedrijfsfiets, fietsleasing zit in de lift en de wielerklassiekers zijn populairder dan ooit. Met de ‘Omloop Het Nieuwsblad’ schiet het langverwachte nieuwe wielerseizoen dit weekend opnieuw uit de startblokken. Kan Deceuninck-Quickstep ook dit jaar uitpakken met een sterk seizoensbegin of wordt 2020 het jaar van de vrijbuiters? 

Leestijd: 1 min

Vlaanderen fietst: van wielerklassiekers tot fietsleasing

Het nieuwe wielerseizoen start dit jaar met de 75e editie van de ‘Omloop Het Nieuwsblad’. Vorig jaar zagen maar liefst 777.946 Vlamingen hoe Zdenek Stybar als winnaar over de eindmeet kwam. Maar niet alleen qua kijkcijfers scoren de wielerklassiekers in Vlaanderen. Ook uit de meest recente verkoopcijfers blijkt dat de ‘racefiets’ aan populariteit wint. Van de 470.000 verkochte fietsen was bijna 10% een racefiets. Bij de bedrijfsfietsen van o2o is het aandeel racefietsen met 15% nog net iets groter. Fietsleasing zit in de lift en de Vlaming is duidelijk nog niet uitgefietst…

Win een o2o wieleroutfit

Greg Van Avermaet, Zdenek Stybar of Mathieu Van Der Poel, wie zal dit jaar het eindklassement van de voorjaarsklassiekers halen? Voorspel jouw top 3 voor de ‘Omloop van het Nieuwsblad op de facebookpagina van o2o en wie weet fiets jij straks rond in één van de o2o wieleroutfits! Beschikbaar in een dames en heren versie.

 

Vond je dit artikel interessant?

Wie weet heeft jouw netwerk er ook wat aan! Deel dit artikel en inspireer anderen met handige tips en advies rond duurzame mobiliteit.

Terug naar fietsnieuws

Contacteer ons

koffie, thee of isotone sportdrank staan voor je klaar