fbpx
Terug naar fietsnieuws
Leestijd: 1 min

Week van de Mobiliteit!

Stimuleer jij de fietscultuur in jouw organisatie? De Week van de Mobiliteit (16 – 22 september 2021) is het ideale moment om je werknemers extra te stimuleren om te beginnen trappen naar het werk.

Week van de Mobiliteit?

Sinds 1996 al, vindt jaarlijks de Week van de Mobiliteit voor duurzame mobiliteit en bewust autogebruik plaats. Niet alleen in Vlaanderen, maar in heel Europa voeren mensen van 16 tot 22 september actie voor meer duurzame mobiliteit. Er zijn tal van initiatieven zoals autoloze zondag en nationale telewerkdag.

Stimuleer de fietscultuur

Wil je zelf iets doen om fietsen te stimuleren? Wil je je werknemers laten nadenken over hun woon-werkverkeer? Zorg voor voldoende plek in de fietsenstalling en douches op het werk. Gebruik testevents om werknemers te laten kennismaken met verschillende fietsen. Of organiseer informatiemomenten en maak motiverende posters om je team in te lichten over het fietsbeleid. De Week van de Mobiliteit is het ideale moment om nieuwe initiatieven op te starten!

Bied je al o2o fietsleasing aan? Samen met Customer Success manager Jeroen schakelt de fietscultuur in jouw organisatie een versnelling hoger. Plan een meeting met Jeroen.

Vond je dit artikel interessant?

retorische vraag

Wie weet heeft jouw netwerk er ook wat aan! Deel dit artikel en inspireer anderen met handige tips en advies rond duurzame mobiliteit.