fbpx
Terug naar fietsnieuws
Leestijd: 1 min

Webinar: 5 routes naar een aangenamer woon-werkverkeer voor je medewerkers

Bedrijven zijn steeds op zoek naar manieren om hun medewerkers tevreden te houden. Steeds belangrijker hierbij is hoe medewerkers hun woon-werkverkeer ervaren. Tijdens de Week van de Mobiliteit, ontdekken we tijdens het webinar 5 routes naar een aangenamer woon-werkverkeer samen met experts en bedrijven.

Week van de Mobiliteit?

Sinds 1996 al, vindt jaarlijks de Week van de Mobiliteit voor duurzame mobiliteit en bewust autogebruik plaats. Niet alleen in Vlaanderen, maar in heel Europa voeren mensen van 16 tot 22 september actie voor meer duurzame mobiliteit. In die week lanceert ook o2o een communicatiecampagne met ‘duurzaam woon-werkverkeer’ als thema.

Met bedrijfstestimonials en een webinar inspireren we bedrijven om het woon-werkverkeer in hun bedrijf te verbeteren.

5 routes naar een aangenamer woon-werkverkeer voor je medewerkers

Bedrijven zijn immers steeds op zoek naar manieren om hun medewerkers tevreden te houden. Een steeds belangrijker wordende factor hierin is hoe medewerkers hun woon-werkverkeer ervaren. Hoe aangenamer dat is, hoe meer tevreden medewerkers ook van hun professionele bezigheid zijn.

Meer en meer medewerkers vinden het steeds onaangenamer om zich met de wagen naar het werk te verplaatsten. Deze verplaatsing kost jou als bedrijf tijd (en dus geld), draagt niet bij tot de mentale gezondheid en je verliest aan duurzaamheid. Dit alles samen maakt de klassieke bedrijfswagen een duur vervoersmiddel, waardoor jij, net als vele andere bedrijven op zoek gaan naar alternatieven.

Hoe kan je als bedrijf vlot inspelen op deze nieuwe vraag? En surplus een meerwaarde bieden ten aanzien van rekrutering, behoud en belonen van talenten?

In dit webinar bekijken we hoe je als groter bedrijf, dat misschien niet steeds erg bereikbaar is, vlot jouw woon-werk verkeer beleid kan verbeteren.

Met inspirerende bedrijfstestimonials (TVH) en experts (Deloitte, SD Worx) navigeren we je vlot de deelwagen in of de leasefiets op, op naar een nog toekomst gerichter HR beleid!

Volg het webinar op 17/9

📅  17/09/2020, inschrijven via de link onderaan.

11u25 Aanmelden maar. Zet je al klaar, over 5 minuten zijn we daar.
11u30 Startschot webinar met…

12u15 Q&A

Met dank aan

Vond je dit artikel interessant?

retorische vraag

Wie weet heeft jouw netwerk er ook wat aan! Deel dit artikel en inspireer anderen met handige tips en advies rond duurzame mobiliteit.