In de kijker in de Week van de Mobiliteit!

Terug naar fietsnieuws

Je investeert in je medewerkers én in minder files via o2o fietsleasing? En je zet dit graag eens verdiend in de spotlights? Laat het ons weten en wie weet zetten we samen een communicatiecampagne op tijdens de week van de Mobiliteit (16 – 22 september 2020)!

Week van de Mobiliteit?

Sinds 1996 al, vindt jaarlijks de Week van de Mobiliteit voor duurzame mobiliteit en bewust autogebruik plaats. Niet alleen in Vlaanderen, maar in heel Europa voeren mensen van 16 tot 22 september actie voor meer duurzame mobiliteit. In die week lanceert ook o2o een communicatiecampagne met ‘duurzaam woon-werkverkeer’ als thema.

Het doel van de campagne is om bedrijven te inspireren hun woon-werkverkeer beleid te verbeteren. En dit met jouw bedrijfsverhaal. Want concrete voorbeelden die de weg tonen, dat inspireert anderen.

De communicatiecampagne zal worden uitgewerkt met vijf o2o klanten waarin niet alleen oog is voor de bedrijfsfiets als mobiliteitsoplossing, maar ook voor aanvullende mogelijkheden zoals telewerken, deelwagens, carpoolen, mobiliteitsbudget, enz. Via een persoonlijk interview schrijven we deze initiatieven uit in een vlot blogartikel en delen we deze op onze en jullie social mediakanalen.

Meld jouw bedrijf aan!

Werkt jouw bedrijf initiatieven uit om medewerkers op alternatieve manieren naar het werk te laten pendelen? Zet je deze graag eens in de kijker? Laat het ons zeker weten via een aanmelding op onderstaand formulier (exclusief voor o2o klanten):


Smaakt dit naar meer? Volg ons webinar op 17/9!

Bedrijven zijn steeds op zoek naar manieren om hun medewerkers tevreden te houden. Steeds belangrijker hierbij is hoe medewerkers hun woon-werkverkeer ervaren. Tijdens de Week van de Mobiliteit, ontdekken we 5 routes naar een aangenamer woon-werkverkeer met inspirerende bedrijfstestimonials. Op naar een nog toekomst gerichter HR beleid!

Terug naar fietsnieuws

Ben je op zoek naar een fietsleasingpartner die je zorgen wegneemt, een duidelijk fietsbeleid uitwerkt en een vlekkeloze fietsleasingservice voorziet voor je werknemers?