fbpx
Terug naar fietsnieuws
28.04.2018 - Leestijd: 1 min

o2o en de Testkaravaan: partners voor de mobiliteit van morgen

De Testkaravaan is een nieuw initiatief van de provincie Oost-Vlaanderen. Hiermee wil ze extra aandacht geven aan de mobiliteit van morgen: (elektrisch) fietsen. Alle deelnemende bedrijven kunnen verschillende types en modellen uitproberen. o2o is trotse partner van dit project.

De Testkaravaan

De Testkaravaan is een nieuw initiatief van de provincie Oost-Vlaanderen waarmee ze extra aandacht wil geven aan de mobiliteit van morgen: (elektrisch) fietsen. Alle medewerkers van de deelnemende bedrijven krijgen de kans om verschillende elektrische fietsen en speed pedelecs uit te proberen; en dit voor een periode van drie weken. Daarna trekt de Testkaravaan verder naar een nieuwe locatie.

Partners voor de mobiliteit van morgen

“Alle bedrijven in de provincie die aandacht hebben voor een duurzaam mobiliteitsmanagement komen in aanmerking”, klinkt het bij de Testkaravaan. De provincie rekent op de ondersteuning van o2o voor het gebruik van de fietsen. O2o zorgt voor de levering, het onderhoud en de verzekering van de fietsen. Bovendien organiseert o2o ook de verplaatsingen tussen de bedrijven. TV-Oost kwam langs en maakte een mooie videoreportage over de Testkaravaan.

 

Lees meer artikels over fietsmobiliteit op Fietsnieuw.

 

Vond je dit artikel interessant?

retorische vraag

Wie weet heeft jouw netwerk er ook wat aan! Deel dit artikel en inspireer anderen met handige tips en advies rond duurzame mobiliteit.