5 routes naar een aangenamer woon-werkverkeer voor je medewerkers

Terug naar fietsnieuws

Is jouw bedrijf steeds op zoek naar manieren om je medewerkers tevreden te houden? Merk je ook dat een belangrijker wordende factor hierin is hoe medewerkers hun woon-werkverkeer ervaren?

Join het o2o webinar!

De klassieke bedrijfswagen wordt een steeds duurder vervoersmiddel, waardoor jij, net als vele andere bedrijven op zoek gaan naar alternatieven. Hoe kan je als bedrijf vlot inspelen op deze nieuwe vraag? En surplus een meerwaarde bieden ten aanzien van rekrutering, behoud en belonen van uw talenten? In dit webinar bekijken we hoe je als groter bedrijf, dat misschien niet steeds erg bereikbaar* is, vlot jouw woon-werk verkeer beleid kan verbeteren. Met inspirerende bedrijfstestimonials (Volvo & TVH) en experts (Deloitte & SD Worx) navigeren we je vlot de deelwagen in of de leasefiets op. Op naar een nog toekomst gerichter HR beleid!

*bereikbaarheid: je locatie(s) is meer afgelegen waardoor medewerkers geneigd zijn de wagen te nemen of je lokaliseert je in een stedelijke omgeving waar veel parkeerproblemen zijn.

Join het o2o webinar!

Het webinar gaat door op donderdag 17 september tussen 11u25 en 12u30. Dit in het kader van de Week van de Mobiliteit. Inschrijven is gratis maar wel verplicht.

Terug naar fietsnieuws

Neem jij in jouw onderneming het voortouw met betrekking tot duurzame mobiliteit en wil je aan de slag gaan met een fietsbeleid? Wacht niet langer!

  • Wij bezorgen je een handig stappenplan
  • Wij beantwoorden al je vragen
  • We geven je de tools die je nodig hebt
  • En we doen nog veel meer…