fbpx

De fietsleasemythe ontkracht: Bij fietsleasing is er een beperkt aanbod aan merken en fietshandelaars

Terug naar fietsnieuws

Hoe meer bedrijven fietsleasing aanbieden, hoe meer mensen zich de vraag stellen of dit ook voor hen interessant kan zijn. Je hoort veel verhalen over de voordelen van fietsleasing, al duiken er ook cowboyverhalen op… o2o ging op zoek naar de meest voorkomende misvattingen over fietsleasing en voorzag ze van een woordje uitleg: de fietsleasemythe ontkracht! In deze blogpost weerleggen we de mythe dat je bij fietsleasing een beperkt aanbod hebt qua merken en fietshandelaars.

Leestijd: 1 min

Leasing, is dat niet enkel voor e-bikes?

Wie een fiets leaset via o2o, kan kiezen voor elk fietstype waarmee je je naar het werk kan begeven. Of je nu wil rondrijden met een elektrische bakfiets, een klassieke stadsfiets, een racefiets of mountainbike, een fiets leasen via o2o is mogelijk voor iedereen! Heb je nog geen goed idee van welk type fiets het best bij jou past? Gebruik dan de o2o fietswijzer en laat je in een paar muisklikken adviseren en inspireren.

Het merk dat ik wil, kan ik niet leasen!

Say what? Zelfs wij bij o2o zouden van deze uitspraak lichtjes beginnen zweten. Als fietsliefhebbers begrijpen we maar al te goed dat een 100% vrije merkkeuze ongelofelijk belangrijk is. Er zijn nu eenmaal veel merken met elk hun eigen specificaties en eigenschappen, dus waarom zou je hierin compromissen sluiten?

Met trots kunnen we daarom zeggen dat er bij o2o geen beperkt lijstje is met fietsmerken die ‘toegelaten’ zijn. De keuze is enorm, van grote internationale fietsmerken tot ons eigen Belgische vakmanschap. Zelfs populaire online fietsmerken zoals de Belgische Cowboy en Canyon behoren tot de mogelijkheden. Waar wacht je nog op? Let the search begin!

Elke fietshandelaar?

Het zal erom spannen, maar we kunnen zeggen dat werkelijk elke fietsenmaker in België zich kan aansluiten bij o2o. De kans is groot dat jouw favoriete fietshandelaar zich reeds in ons netwerk bevindt. En als dat nog niet het geval is, dan kan dat geregeld worden. Je vraagt dan een offerte op bij jouw gewenste fietshandelaar via myo2o Biker en wij zorgen daarna voor een partnership voorstel. Hierdoor heb je ook 100% keuzevrijheid als het gaat om de keuze van jouw fietshandelaar.

Conclusie

Zeg niet langer ‘kiezen is verliezen’, maar ‘kiezen is leasen’, want via o2o is er 100% keuzevrijheid voor fietstype, -merk én -handelaar. En daar zijn we trots op. Pleased to meet you!

 

De fietsleasemythe ontkracht: Een fiets leasen is duurder dan een fiets kopen

Lees meer
Terug naar fietsnieuws

Contacteer ons

koffie, thee of isotone sportdrank staan voor je klaar