fbpx
Terug naar fietsnieuws
02.11.2020 - Sarah Facq - Leestijd: 1 min

⚠️ COVID-19 update ⚠️
Jouw leasefiets bestellen en herstellen

Ook in de tweede corona-golf kunnen we het niet voldoende benadrukken: fietsen helpt! Ondanks de kortere dagen, merken we dat medewerkers leasefietsen blijven bestellen. We informeren jullie dan ook graag over wat er wel en niet meer kan.

✅ Digitaal bestellen en afhalen aan de winkel

Niet-essentiële winkels zoals fietshandelaars sluiten, maar kunnen wel afhaal en thuislevering organiseren van goederen die op voorhand werden besteld.

Goederen zoals leasefietsen mogen:

  • geleverd worden bij de klant thuis
  • afgehaald worden door de klant buiten de winkel/showroom
  • moeten op voorhand (via papieren of elektronische bestelbon) besteld zijn

Alle producten en fietsen moeten worden ontsmet, er mag geen fysiek contact met de klant zijn en de sociale afstanden moeten gerespecteerd worden.

⛔ Toegang tot de winkel

Individuele afspraken met medewerkers in de showroom van de fietshandelaar mogen niet.  Ook bij afhaling is er geen toegang tot de winkel mogelijk.

✅ Fietsherstellingen kunnen blijven doorgaan

Werkplaatsen mogen operationeel blijven. o2o partner Traxio (Mobiliteitsfederatie) bevestigt dat herstellingen én onderhoud van fietsen zijn toegelaten. Er zijn dus ruimere activiteiten toegelaten dan in de eerste Corona-fase.

Deze nieuwe maatregelen gaan van kracht in België vanaf vandaag maandag 2 november en gelden tot en met zondag 13 december. Op 1 december gebeurt er een evaluatie door het Overlegcomité.

Digitale fietsleasing, dat loopt op wieltjes, met of zonder corona

Met o2o fietsleasing kan je dus blijven fietsen zoals voorheen dankzij deze digitale tools:

De online fietswijzer

Ontdek jouw ideale fietstype  aan de hand van 7 vragen in de o2o Fietswijzer.

Group 2768-1

Een digitale offerte

Hierna kan je als medewerker een fietshandelaar vinden (op basis van merk en locatie) én meteen een digitale offerte voor de droomfiets opvragen in myo2o Biker.

Simuleren en bestellen

Met een offerte in de mailbox kan je als medewerker in je myo2o Biker account de loonruil voor jouw droomfiets simuleren, deze meteen bestellen en veilig afhalen bij het netwerk van +706 o2o fietshandelaren.

Veel fietsplezier én be safe,

het o2o team.

Vond je dit artikel interessant?

retorische vraag

Wie weet heeft jouw netwerk er ook wat aan! Deel dit artikel en inspireer anderen met handige tips en advies rond duurzame mobiliteit.