fbpx

Bestel nu je leasefiets en pendel dit najaar al fietsend naar het werk!

Terug naar fietsnieuws

2020 zal de geschiedenis ingaan als een zeer succesvol jaar voor de Belgische fietshandelaars. Niemand had het durven voorspellen, maar de maatregelen rond het corona virus duwden de cijfers van de fietsverkoop de laatste maanden steil de hoogte in. Wacht dus niet te lang met het bestellen van je nieuwe leasefiets als je na de zomervakantie nog naar het werk wil pendelen met de fiets.

Leestijd: 1 min

Bestel nu jouw leasefiets en pendel dit najaar al fietsend naar het werk

Veel mensen (her)ontdekten de voorbije maanden de liefde voor de tweewieler en trokken naar de fietshandelaar. Dit succes heeft als gevolg dat de beschikbare voorraad bij de fietshandelaars niet overal even groot meer is. Ook bij de leveranciers is de vraag tegenwoordig vaak groter dan het aanbod.

Beter wachten tot volgend jaar dan om een fiets te bestellen? Dat hoeft zeker niet. Achter de schermen werkt iedereen keihard om de voorraad fietsen opnieuw zo snel mogelijk aan te vullen. Het ziet er naar uit dat de voorraden na de zomervakantie opnieuw aangevuld zullen zijn. Vraag dus  bij je fietshandelaar na wat de verwachte levertermijn is voor de fiets van je dromen zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Om je een concreet idee te geven van de meest actuele levertermijnen, delen we graag onderstaande informatie uit de o2o statistieken (bij besteldatum op 22 juli 2020).

Eerst afhalen, dan pas betalen

Heeft zo’n langere levertermijn een impact op jouw betaling? Neen, want zolang je nieuwe leasefiets niet geleverd is, hoef je niets te betalen. Jouw leasecontract gaat pas officieel van start van zodra je effectief met je nieuwe fiets kan rijden. Wachten kost geen geld, dus laat dit je zeker niet afremmen om nu al te bestellen. Spring gerust eens binnen bij jouw fietshandelaar, dompel je onder in het assortiment, bestel jouw nieuwe leasefiets, en wie weet, pendel je na de zomervakantie met je droomfiets naar het werk.

100% vrije fietskeuze, ook in tijden van corona

Wie een fiets leaset via o2o, heeft bovendien de volledige vrijheid om zelf een fietshandelaar te kiezen. Elke fiets waarmee je naar het werk kan pendelen, is toegestaan. Zo hoef je niet te kiezen uit een ‘selectie’ fietsen en is jouw droomfiets altijd binnen handbereik. De online merken Canyon en het Belgische Cowboy behoren tot het aanbod, want ook qua merkkeuze heb je quasi 100% keuzevrijheid.

 

Bestel je fiets bij je favoriete fietshandelaar!

Vind jouw fietshandelaar, vraag (digitaal) een offerte op en bestel je fiets.

Terug naar fietsnieuws

Contacteer ons

koffie, thee of isotone sportdrank staan voor je klaar