fbpx

Bestel jouw leasefiets online bij jouw lokale fietshandelaar

Terug naar fietsnieuws

De lentekriebels zijn in het land, maar de meesten onder ons zitten nu omwille van het coronavirus thuis te werken. Het ideale moment om te dromen van frisse woon-werk ritten en lange zomerse fietstochten in het weekend? Door het coronavirus zijn heel wat fietshandelaars gesloten. Toch zijn ze bereikbaar via telefoon, mail en soms zelfs via videocall! Ondersteun jouw lokale fietshandelaar door jouw leasefiets digitaal te bestellen en fiets tegen de zomer rond op jouw gloednieuwe droomfiets.

Leestijd: 1 min

Offertes via mail, vragen via telefoon

Door het coronavirus zijn heel wat fietshandelaars gesloten, dit wil niet zeggen dat ze niet bereikbaar zijn. De fietshandelaars zijn bereikbaar via telefoon, mail en soms zelfs via videocall! Zo kan jouw fietshandelaar jou begeleiden bij het kiezen van jouw droomfiets.

Stel al jouw vragen, ontvang een digitale een offerte via e-mail en laad deze op in jouw myo2o Biker account. Zo kan je tegen de zomer rondrijden op jouw nieuwe droomfiets. 

Zoek en contacteer jouw fietshandelaar hier

Online shoppen 

Daarnaast kan je ook nog steeds terecht bij onze online fietsmerken zoals Canyon en Cowboy. Hier kan de levering wel wat vertraging oplopen door de verstrengde corona maatregelen. Ook een nummerplaat voor een speedpedelec kan vertraging oplopen, maar wordt wel in orde gebracht. Het belangrijkste is dat je nu nog steeds jouw fietslease in gang kan trappen om zo sneller te kunnen genieten van jouw nieuwe leasefiets.

Ook o2o blijft trappen! 

Je hoort het goed, o2o blijft actief. Door van meet af aan te investeren in het digitaliseren van onze diensten, kan o2o ook in deze corona tijden de beste fietsservice bieden. Het blijft mogelijk om een fiets te bestellen via o2o. Want via onze handige online tools kunnen wij, jouw werkgever én de fietshandelaar het nodige doen vanop afstand. 

Ondersteun onze lokale fietshandelaars en blijf fietsen (op veilige afstand van elkaar uiteraard).

Terug naar fietsnieuws

Contacteer ons

koffie, thee of isotone sportdrank staan voor je klaar