Ontdek de mogelijkheden van de nieuwe o2o website

Deskundig advies, handige online apps en een vlekkeloze begeleiding voor jouw fietsplan, daar gaat o2o al jaren volop voor.
En vanaf nu gaat o2o nog een stap verder.

De voorbije maanden is er keihard gewerkt om alle bestaande apps samen onder één dak te brengen. Ook in het gebruiksgemak en de kwaliteit hiervan werd stevig geïnvesteerd. Met trots stelt o2o dan ook de vernieuwde website voor: www.o2o.be

Opvallend is uiteraard de nieuwe frisse look, maar ook inhoudelijk is alles overzichtelijker dan ooit: zowel voor de werkgever als voor de werknemer. Nu past de website nog meer bij het DNA van o2o: een maximale ontzorging voor de hele onderneming!

Waar kan je als werkgever allemaal gebruik van maken op o2o.be?

Het volledige beheer van alle fietsdossiers en de daarbij horende Human Resources gegevens wordt vanaf nu nog eenvoudiger in gebruik. De Fleet & HR app geeft je een totaal overzicht van alle lopende en op te starten contracten binnen jouw onderneming. Zo kan je op elk moment van de dag een actuele stand van zaken opvragen en ben je dus op de hoogte van elk dossier.

Ook het automatisch genereren van alle payroll gegevens en het opstellen van de nodige documenten wordt een evidentie dankzij de volledige automatisering van dit proces. Het resultaat hiervan is duidelijk: een efficiënte en overzichtelijke administratie.

Bovendien stelt o2o via deze app ook tal van flyers en communicatietemplates ter beschikking die je intern kan gebruiken om alle werknemers te informeren en enthousiasmeren bij elke stap van het proces.

Ook voor de werknemer hebben we goed nieuws!

De reeds bestaande myo2o app kreeg een grondige update en werd stevig uitgebreid. Deze app fungeert voortaan als all-in-one platform voor al jouw werknemers. Zo is bijvoorbeeld de bestelprocedure sterk vereenvoudigd: een duidelijk stappenplan zorgt ervoor dat elke werknemer exact weet waar hij of zij aan toe is.

Alle werknemers kunnen bovendien uit de database een fietshandelaar naar keuze selecteren of zelf een handelaar aanbrengen. En wat met fietsen die niet verkocht worden in het klassieke dealernetwerk? Ook daar is over nagedacht. De online topmerken zoals Canyon, Cowboy en Ahooga kunnen eveneens via deze app besteld worden. Maximale keuzevrijheid dus!

Ook voor de werknemers zelf kiest o2o resoluut voor een administratieve vereenvoudiging. Gedaan met zoeken naar al die verschillende documenten in de mailbox, want vanaf nu is alle belangrijke informatie gecentraliseerd. Niet alleen de kick-off presentatie en de fietspolicy, maar ook de actuele orderstatus, de berekening van het fiscale voordeel en tal van extra services zijn makkelijk te consulteren via onze myo2o app. En zo zijn ook jouw werknemers altijd up-to-date.

Kortom, redenen genoeg om het vernieuwde o2o.be zelf te gaan ontdekken!

Nog geen klant?
Maak kennis met het meest gebruiksvriendelijke fietsplatform voor bedrijven

Ben je reeds klant?
Verzamel leuke gratis fietsgadgets voor jouw werknemers