De tofste fietsleasingservice in België

Een bedrijfsfiets leasen bij o2o is fietsen met plezier, gemak en gemoedsrust. Zodra je werkgever een samenwerking met o2o aangaat, kan je bij eender welke fietshandelaar een leasefiets kiezen. Wij regelen alles. Voor je het weet staat de leasefiets van jouw dromen voor je deur.

Vrije keuze

 • Bestel je droomfiets bij je zelfgekozen fietshandelaar.

 • Vrije keuze van fietsmerk en model.

 • Leasebijdrage op maat van je fietsgebruik.
  Bepaal zelf welk bedrag je jaarlijks wenst te spenderen voor het onderhoud van je fiets.

Snel en comfortabel op weg

 • Pechbijstand in heel België.
  Pech onderweg? Geen zorgen, we helpen je uit de nood, waar ook in België.

 • Onderhoud.
  De fietshandelaar van jouw keuze helpt je graag om jouw fiets in topstaat te houden.

 • Mobiele hersteldienst.
  Onze mobiele herstelpartners komen naar je toe, bij je thuis of op het werk.

Financiële gemoedsrust

 • Omniumverzekering.
  Je fiets is verzekerd bij beschadiging of diefstal, niet alleen in België maar ook in het buitenland.

 • In jouw leasecontract is een jaarlijks servicebudget inbegrepen. Met dit budget wordt het onderhoud en de herstellingen voor jouw fiets betaald zonder dat je zelf je portefeuille bovenhaalt.

Vind de fiets van je dromen

Echt fietsplezier begint bij een comfortabele fiets die bij jou past. Een fiets die aangepast is aan je gezinssituatie, de afstand tot je werk of je sportieve ambities. Heb je via je werkgever je persoonlijke logincode ontvangen? Dan kan je aan de slag.

Kies je fiets bij een fietshandelaar
naar keuze

Reeds meer dan 400 fietshandelaars hebben zich aangesloten bij het o2o-netwerk en de lijst blijft groeien. Je kan bij al deze fietsdealers terecht voor advies en een testrit. Is jouw favoriete fietshandelaar nog geen partner van o2o? Geen probleem, op jouw vraag starten wij een samenwerking op.
Wil je een fiets bestellen via de online merken Cowboy, Canyon of Ahooga dan kan dat ook.

Vraag een offerte
voor jouw droomfiets

Droomfiets gevonden, getest en goedgekeurd? Vraag dan een gedetailleerde offerte aan je fietshandelaar. Ontdek hier welke informatie je best in de offerte laat opnemen.

Simuleer je leaseprijs
en bestel je fiets via
het ‘myo2o-platform’

Heb je de offerte met alle nodige informatie voor je droomfiets in de hand? En heb je van je werkgever jouw persoonlijke code ontvangen? Log in op jouw persoonlijke o2o-pagina. Je vindt er een handige online berekeningsmodule waarmee je jouw leasingtarief én de bruto bijdrage kan berekenen. Ben je akkoord met de leaseprijs, dan kan je meteen je fiets bestellen.

Beheer je persoonlijke
fietsleasing-pagina

Zodra je een fiets leaset via o2o, kan je via het online ‘myo2o-platform’ op ieder moment je orderstatus bekijken, je resterend servicebudget consulteren en onze FAQ’s raadplegen.

Nieuws

Fietsplezier

Hoe haal ik het meeste uit de batterij van mijn e-bike?

Fiets je met een E-bike? In dit artikel ontdek je hoe je het maximale uit jouw batterij haalt.

Lees meer
Fietsplezier

Mythe ontkracht: fietsen met een e-bike is niet valsspelen

Veel fietsers hebben nog altijd het beeld dat fietsen met een elektrische fiets valsspelen is en het gezondheidseffect van het fietsen wegneemt. Niets is minder waar, zo blijkt uit onderzoek van de Universiteit van Bristol. Fietsen ...

Lees meer
Fietsplezier

Vijf goede redenen om te fietsen naar het werk

Het is zomer, hierdoor gaan mensen vaker met de fiets naar het werk. Het heeft dan ook alleen maar voordelen. Toch zijn er nog te veel mensen die kiezen voor de wagen, ook al wonen ze niet ver van het werk. In dit artikel ontdek je de vijf voornaamste voordelen van pendelen met de fiets.

Lees meer
Team