BLOG: blijf op de hoogte

Interessante weetjes over fietsen en o2o

terug

Pendelfonds 2018 – Subsidies voor bedrijfsfietsen

Het Pendelfonds subsidieert projecten die een duurzaam woon-werkverkeer bevorderen. Projecten die tot doel hebben om het aantal autoverplaatsingen op het vlak van woon-werkverkeer te verminderen kunnen in aanmerking komen voor subsidiëring uit het fonds. Bedrijven of andere private instellingen, maar ook lokale of provinciale overheden of andere publieke instellingen (in samenwerking met een private partner) kunnen de subsidie aanvragen.

De subsidie bedraagt maximaal de helft van de kosten die aan de projectuitvoering verbonden zijn met een maximum van 200.000,00 euro. De projectduur is maximaal 4 jaar.

Dien uw subsidieaanvraag tijdig in!

Belangrijk is echter dat je je aanvraag indient voor 10 augustus 2018! Nadat je aanvraag is ingediend, kan je pas je dossier aanmaken waardoor je recht kan hebben op de subsidies.

  • De aanvraag van dossiernummers wordt afgesloten op 10 augustus 2018.
    Via de inschrijvingspagina van het pendelfonds  dien je je aanvraag in!
  • De finale subsidiedossiers maak je erna op en moeten uiterlijk op 29 oktober om 23.59 u. stipt ingediend zijn

o2o ondersteunt je bij het opmaken van je subsidie-dossier

Bedrijven en organisatie zoals Barry Callebaut en VZW Kompas die met succes het pendelfonds binnenhaalden, startten succesvol het fietsplan op met de hulp van o2o. Ondertussen rijden hun medewerkers zorgeloos de files voorbij op de fiets van hun dromen via o2o.

Wens je meer informatie hoe o2o je kan ondersteunen? Contacteer ons en we helpen je graag verder.