BLOG: blijf op de hoogte

Interessante weetjes over fietsen en o2o

terug

Audi Brussels goes for bikes

Met de nieuwe e-tron trekt Audi Brussels de kar op vlak van duurzame mobiliteit op 4 wielen.

Maar ook met 2-wielers trekt deze autofabrikant de kaart van duurzame mobiliteit!

In samenwerking met Scelta Mobility onderzocht Audi Brussels welke alternatieven voor de auto hun werknemers het beste ondersteunen in duurzaam woonwerk-verkeer.
Naast carpoolen en openbaar vervoer kwam ook de fiets bovenaan deze lijst. De fiets levert immers een positieve bijdrage aan het milieu EN aan de gezondheid van de medewerkers.

Groepsaankoop fietsen voor de 2800 medewerkers

Via een groepsaankoop ondersteunt Audi Brussels de werknemers in de aankoop van een fiets die een echte mobiliteits-oplossing is.
E-bikes, speedpedelecs, racefietsen, bakfietsen, … elke werknemer heeft zijn specifieke voorkeur.

Door het uitgebreide assortiment, in combinatie met de mobiele service, aantrekkelijke prijzen en de mogelijkheid tot een testevent op werk, werd o2o hiervoor als partner verkozen.

Testevent

Op vrijdag 22 juni werden de medewerkers die met de fiets naar het werk kwamen in de watten gelegd met een ontbijt op de parking onder een stralende zon.
Daarna konden alle medewerkers de hele dag ebikes, speedpedelecs en andere top-tweewielers testen met deskundige uitleg van de specialisten van o2o.
Via de o2o-testvloot van meer dan 15 fietsen vond iedereen zijn gading. In totaal werden meer dan 30 testkilometers afgelegd op deze stralende dag 🙂

Een geslaagde dag dus, die de health@work en CO2-neutraliteit van Audi Brussels een boost gaf!